عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

پیام تبریک معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز جهانی غذا

متن پیام وی به شرح زیر است:
در کشور اسلامی ایران رهبر معظم انقلاب امسال را با وجود بیماری منحوس کرونا سال جهش تولید نام‌گذاری کردند.
بی‌شک دوراندیشی ایشان از اثرات این بیماری بر روند تولید کارخانه‌ها و تشویق و ترغیب مسئولین در جهت گام نهادن در جهش تولید همگام با تولیدکنندگان محترم اثرگذار بوده است، به نحوی که با وجود پیک‌های متعدد بیماری از ابتدای سال ۹۹ به فضل الهی، جامعه با کمبود محصولات غذایی مواجه نگردید و امنیت غذایی تامین گشت.
این امر زمانی از اهمیت بالاتری برخوردار می‌شود که بدانیم با وجود تمام تحریم‌های ظالمانه جهانی علیه جمهوری اسلامی ایران در سایه تلاش و کوشش تمامی اقشار جامعه و به کمک و یاری خداوند متعال این مرحله هم با موفقیت به پایان می‌رسد.
به‌طور خلاصه می‌توان گفت که اجرای سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری به ویژه درزمینه امنیت غذایی و کشاورزی، توجه به برنامه پنج‌ساله ششم توسعه، استقرار سند ملی تغذیه و امنیت غذایی، همکاری مناسب نهادهای قانون‌گذار و ناظر، توسعه پایدار کشاورزی، افزایش فرهنگ و سواد تغذیه‌ای جامعه و افزایش دسترسی مردم به خدمات بهداشتی و مراقبت‌های تغذیه‌ای برای حذف گرسنگی و سوءتغذیه و ارتقاء امنیت غذا و تغذیه در کشور ضروری به نظر می‌رسد.
اینجانب ضمن عرض تبریک به مناسبت روز جهانی غذا از تلاش همکاران در حوزه اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو همچنین کارشناسان شبکه‌های بهداشت و درمان استان بوشهر که در این امر یاری‌رسان ما بوده و هستند صمیمانه تشکر می‌نمایم.


انتهای پیام/ ۲۰۷۰- غ ه