عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر: دو تن مواد غذایی فاسد در شهرستان دیّر معدوم شد

احمد آخوندی در نشست شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان دیّر گفت: سلامت شهروندان از اولویت نخست بخش بهداشت و درمان است و در همین راستا پایش بهداشتی صنوف به‌طور ویژه در دستور کار قرار دارد و همه آنها مکلف به رعایت بهداشت و شیوه‌نامه‌های بهداشتی هستند.
وی افزود: از زمان شیوع کرونا تاکنون ۸ هزار و ۲۰۰ بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و اصناف صورت گرفته و ۲ تن مواد غذایی فاسد و تاریخ‌مصرف گذشته جمع‌آوری و معدوم شده است.
وی اضافه کرد: این مواد غذایی شامل انواع نوشیدنی، کیک، آب‌میوه، انواع لبنیات و ترشیجات بوده که پس از شناسایی توسط بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر جمع‌آوری و معدوم شد.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر بابیان این‌که با فروشندگان مواد غذایی فاسد و تاریخ‌مصرف گذشته به‌طور جدی، قانونی و بدون اغماض برخورد می‌شود، اظهار داشت: در همین مدت تعداد ۱۶۳ صنف که پروتکل‌های بهداشتی و مصوبات ستاد مقابله با کرونا را رعایت نمی‌کردند پس از طی مراحل قانونی تعطیل و جریمه شدند.
وی افزود: از این تعداد ۷۹ واحد تعطیل و ۸۴ واحد دیگر نیز با معرفی به مراجع قضایی و اداره تعزیرات حکومتی جریمه شدند.
آخوندی تصریح کرد: شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر در راستای صیانت از سلامت شهروندان و ارتقای شاخصه‌های بهداشت و سلامت در جامعه بدون اغماض با متخلفین و کسانی که سلامت و بهداشت عمومی را به مخاطره اندازند برخورد خواهد کرد.
وی افزود: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده مشکلات بهداشتی و مواد غذایی غیربهداشتی و تاریخ‌مصرف گذشته در هر ساعت از شبانه‌روز، به سامانه تلفنی ۱۹۰ بهداشت اعلام کنند و همیار بازرسان بهداشت محیط باشند.
انتهای پیام/ ۳۰۵۰- ح.ن