پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان بمناسبت روز جهانی غذا

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(و ب دا)؛ متن پیام بشرح زیر است:
غذا از ابتدایی ترین نیازهای انسان و دیگر موجودات زنده بشمار میرود. نقش اساسی تغذیه مناسب در سلامت جامعه بر هیچکس پوشیده نیست.
روز جهانی غذا (۱۶اکتبر) که امسال از سوی سازمان FAO ، به نام توسعه، تغذیه پایدار با مشارکت یکدیگر نامکذاری شده است،فرصت مناسبی برای ارایه برنامه هایی جامع و عملیاتی جهت بهبود کیفیت تغذیه بویژه در ایام بحران کرونا است.
از آنجاییکه سوء تغذیه یکی از دلایل مهم بیماریهای جسمانی و روانی است، تغذیه صحیح و متعادل، ضامن سلامت جسم و روح انسان و محور توسعه پایدار محسوب می شود.
در این راستا متخصصین و کارشناسان تغذیه می توانند نقش موثری جهت فرهنگ سازی و اصلاح الگوی صحیح تغذیه به ویژه در شرایط فعلی، به منظور پیشگیری و کنترل بیماری کووید-۱۹ داشته باشند.
روزجهانی غذا امسال، در ایران مصادف با ۲۵مهرماه ، با شعار " همه با هم برای تغذیه سالم در شرایط اپیدمی کرونا" در نظر گرفته شده است.
اینجانب، ضمن گرامیداشت روز جهانی غذا، از مسوولان، اساتید، متخصصان و کارشناسان تغذیه دانشگاه علوم پزشکی گیلان که در جهت بهبود کیفیت تغذیه، اصلاح الگوی غذایی و انجام اقدامات پیشگیرانه برای تولید و توزیع مواد غذایی سالم از هیچ کوششی دریغ نمی ورزند، قدردانی نموده ، توفیق، بهروزی و سلامتی همگان را از درگاه ایزد منان مسئلت دارم./
دکتر ارسلان سالاری
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
جدیدترین اخبار

برگزاری هجدهمین جشنواره شهید مطهری و تجلیل از اساتید برتر دانشگاه
