رعایت دستورالعمل های بهداشتی ستاد ملی مبارزه با کرونا سرلوحه فعالیت آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی است
به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی گلستان، دکتر مختار جلالی جواران معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در نشست خبری با رسانه های گروهی استان گلستان گفت: رعایت دستورالعمل های بهداشتی ستاد ملی مبارزه با کرونا سرلوحه فعالیت آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی است
معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در این نشست، مهارتافزایی را از اهداف مهم این دانشگاه برشمرد و گفت: پنجههای کارآمد گرههای بسته اقتصادی و صنعتی را باز میکند.
وی اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی یک دانشگاه مهارتی است که ۶۰ درصد آموزشها عملی و ۴۰ درصد نظری است با شیوع کرونا کار کمی مشکل شد. تلاش کردیم سامانههایی را شناسایی کنیم و ترم گذشته تجربه خوبی بود و بخش نظری با کیفیت خوبی انجام شد.
دکتر مختار جلالی جواران بیان کرد: با ارسال بخشنامه های آموزشی و هماهنگ با ستاد کرونای استان ها بناشد برای شروع سال تحصیلی جدید، بخش عملی آموزش ها با رعایت دستورالعملهای بهداشتی در محیط کار عملی انجام شود.
وی افزود: در دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی گلستان، در بخش عملی، کارگاهی، گلخانه و کارخانه به خوبی برگزار شد با وجود شیوع ویروس کرونا امیدواریم بتوانیم ماموریتهای دانشگاه را به نحو احسن انجام دهیم.
معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی بیان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی ۱۸ مهرماه سال ۱۳۷۱ با هدف بلندی تشکیل شد که مبنای آن مهارت بود تا نسل سوم دانشگاهها، پرورش افراد کارآفرین و مهارتی باشد.
وی گفت: بیشترین شاغلان دانشگاههای کشور مربوط به دانشگاه جامع علمی کاربردی بوده است. سالانه حدود ۲۰۰ هزار دانشجو داریم که ۳۵ هزار مدرس به آنها آموزش میدهند حدود ۲۰ الی ۲۵ درصد دانشجویانی که در دانشگاه جامع علمی کاربردی اشتغال دارند برای ارتقاء مهارت و دانش تحصیل میکنند.
دکتر مختار جلالی جواران بیان کرد: باید دانش خودمان را به روز کنیم و به روز باشیم و از دانش مان به گونهای استفاده کنیم که الگوی اخلاق، مهارت و تحقیق باشیم.
همچنین معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در سفر به استان گلستان، در مراسم تجلیل از مدرسان برتر این واحد استانی حضور یافت.
دکتر مختار جلالی جواران در آیین تجلیل از مدرسین برتر دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی گلستان تاکید کرد: این دانشگاه تمام تلاش خود را دارد تا دانشآموختگان با مهارت بالا تربیت کند.
وی با اشاره به اینکه ثبتنام دورههای کاردانی و کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی تا ۱۷ مهرماه ادامه دارد، گفت: تاکنون رشد ۲۰ درصدی ثبتنام دانشجویان را نسبت به سال گذشته شاهد هستیم.
معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه کشاورزی را یک ظرفیت در استان گلستان دانست و گفت: استان گلستان در کشاورزی بسیار توانمند است و نیاز است که در راستای توسعه کشاورزی با همکاری مسئولان استان اقداماتی انجام شود.
دکتر مختار جلالی جواران با تاکید بر اینکه بخش کشاورزی میتواند گرهگشای کشور باشد، تصریح کرد: امنیت ملی ما به امنیت غذایی گره خورده است و هرچقدر در این بخش کار کنیم در کشور وضعیت بهتری خواهیم داشت. متاسفانه در کشور توجه لازم به کشاورزی نکردیم و اگر همان میزان که در سالهای قبل به خودرو سوبسید دادیم، برای کشاورزی هم این کار را میکردیم، الان میتوانستیم در چاههای نفتمان را ببندیم.
وی توجه به رشتههای گردشگری، مدیریت، فرهنگ و هنر و صنعت در بخش صنایع سبک و هایتک را از دیگر نیازهای استان با توجه به ظرفیت های آن دانست و گفت: بیش از ۸۲ درصد مراکز علمی کاربردی استان گلستان در سطح ۲ قرار دارند؛ متوسط کشوری این آمار کمتر از ۶۰ درصد است. پیشبینی میشود استان گلستان در آینده از نظر دانشآموختگان مهارتی جزو استانهای برتر کشور باشد.
معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی به موضوع آموزشهای مهارتی در این دانشگاه اشاره کرد و افزود: میتوانیم در این دانشگاه دورههای کوتاهمدت مهارتی را علاوه بر مراکز علمی کاربردی، توسط بخش خصوصی قوی و دارای زیرساخت مناسب برگزار کنیم.
گفتنی است با حضور معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی و رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی گلستان، از ۹ مدرس برتر این واحد استانی تجلیل بعمل آمد. اسامی مدرسین برتر واحد استانی به شرح زیر است:
۱- حسن ملک – مدرس مرکز آموزش علمی کاربردی گرگان ۲
۲- آرزو قجقی - مدرس مرکز آموزش علمی کاربردی گنبد کاووس ۱
۳- فاطمه صابری - مدرس مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر
۴- سهیلا ناصری - مدرس مرکز آموزش علمی کاربردی گنبد کاووس ۱
۵- علی اکبر ملایی - مدرس مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت پیگیر
۶- ناهید سوخت سرایی - مدرس مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت پیگیر
۷- محمد نعمیمی نظام آباد - مدرس مرکز آموزش علمی کاربردی گرگان ۱
۸- هانیه موحدی - مدرس مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت پیگیر
۹- فاطمه سادات علینقی مداح - مدرس مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت پیگیر