معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر: ۶۵ پزشک متخصص جذب بیمارستانهای استان بوشهر شد
جعفر زارعی زاده در بازدید از بیمارستان دیر در گفتوگو با خبرنگاران افزود: با برنامهریزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و پیگیریهای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر این پزشکان متخصص بر اساس نیاز و اولویت بیمارستانهای استان توزیعشده است.
وی با اشاره به لزوم تامین امکانات رفاهی و ارتقای انگیزش این پزشکان اظهار امیدواری کرد: با ورود پزشکان یادشده شاهد تحول در زمینه ارائه مراقبت مطلوب به بیماران هم استانی و پیشبرد اهداف نظام سلامت باشیم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ادامه داد: اولویت نخست دانشگاه در شرایط کنونی افزایش تخت مراقبتهای ویژه است که از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون ۴۵ تخت در بیمارستانهای استان افزایش دادهشده است.
زارعی زاده با اشاره به ضرورت مشارکت و حمایت خیران در تامین تجهیزات و امکانات درمانی و پزشکی اضافه کرد: عملکرد خوب خیران سلامت منجر به دستاوردهای مهمی در عرصه سلامت شده و با توجه به نیاز در این حوزه مشارکت بیشتر خیرین ضروری است.
وی اضافه کرد: بیمارستان امام هادی (ع) دیر به یک دستگاه اکو نیاز دارد که انتظار میرود با کمک افراد نیکوکار این دستگاه خریداری شود و دانشگاه نیز زمینه حضور پزشک متخصص قلب و عروق به صورت پارهوقت برای درمانگاه بیمارستان را پیگیری میکند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر در رابطه با نبود دستگاه سیتیاسکن در بیمارستان دیر افزود: خرید دستگاه سیتیاسکن هزینه بالایی دارد و امکان خرید آن وجود ندارد و تلاش میشود از ظرفیت نیکوکاران و شرکتهای پیرامونی برای تامین این دستگاه استفاده شود.
وی گفت: به زودی دستگاه سیتیاسکن بیمارستان دیلم افتتاح و پی گیری لازم برای تامین ۲ دستگاه ام آر آی برای بیمارستان بوشهر و برازجان در دست اقدام است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر با اشاره به خستگی کادر درمان و کمبود نیرو گفت: در شرایط کنونی مردم با رعایت دستورالعملهای بهداشتی به کادر بهداشت و درمان کمک کنند.
انتهای پیام/ ۳۰۵۰- ح.ن