عمومی | دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دبیرخانه شورای راهبری فناوری و نوآوری در صنعت غذا شد



شورای راهبری فناوری و نوآوری در صنعت غذای معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری تشکیل شد و دبیرخانه این شورا در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور مستقر شد


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، با توجه به اهمیت ویژه غذا (food) در حوزه امنیت غذایی و ایمنی غذایی، شورایی با عنوان شورای راهبری فناوری و نوآوری در صنعت غذای کشور در معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری تشکیل شد.

دراین راستا دبیرخانه شورای مذکور در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور استقرار یافت و دکتر جلال الدین میرزای رزاز در حکمی از سوی دکتر پیمان صالحی معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری به عنوان رییس این دبیرخانه منصوب شد.

در این حکم انتصاب آمده است: با توجه به جایگاه و ماموریت های انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در توانمندسازی و توسعه زیست بوم نوآوری درحوزه صنایع غذایی در کشور، به موجب این ابلاغ، دبیرخانه شورای راهبری فناوری و نوآوری در صنعت غذا در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور مستقر می شود.

دکتر پیمان صالحی معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این حکم تاکید کرد: این دبیرخانه لازم است که درخصوص انجام هماهنگی برای توسعه کمی و کیفی و جاری ساختن دانش و فناوری های نوین در صنعت غذا اقدامات لازم را انجام دهد.

براساس این حکم موارد اجرایی دبیرخانه شورای راهبری فناوری و نوآوری در صنعت غذا شامل اتخاذ تمهیدات و هماهنگی در برگزاری منظم جلسات شورای راهبری صنعت غذا و مستندسازی لازم، هم افزایی با سایر اعضای شورا و توسعه تعاملات با بازیگران کلیدی در صنعت غذا، همکاری در تعیین چشم انداز، سیاست ها و راهبردهای شورا و ارائه پیشنهادها، دستورالعمل ها و آیین نامه های مربوطه، همکاری و مساعدت در بهره گیری حداکثری از امکانات مراکز نوآوری مرتبط با شناسایی و ارجاع هسته های نوزیست و همکاری در ایجاد کریدور و حلقه های اتصالی تیم های فناور و مراکز نوآوری با بخش های تولیدی و صنعتی با هدف تجاری سازی دستاوردهای علمی و فناوری است.

انتهای پیام/

کدخبرنگار: ۷۷۰۰ س.ع