ارائه دستورالعمل مدیریت برنج قرمز علف هرز مزارع برنج شهرستان پارسآباد مغان توسط محققان بخش تحقیقات گیاهپزشکی
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل به گفته رئیس بخش تحقیقات گیاهپزشکی مرکز یکی از عمده ترین محدودیت های تولید برنج در سراسر جهان و ایران، وجود علف هرز برنج قرمز است که بسیار شبیه بوته برنج است و ریزش بذر شدیدی داشته و مدیریت آن بسیار مشکل می باشد.
این علف هرز موجب کاهش کمیت و کیفیت محصول برنج میشود. بر اساس گزارش برنج کاران منطقه، محققین بخش گیاهپزشکی از مزارع برنج مغان بازدید و بعد از شناسایی علف هرز مذکور، دستورالعمل مدیریت آن در اختیار برنج کاران قرار گرفت. مقرر گردید که با هماهنگی موسسه تحقیقات گیاهپزشکی و برنج کشور، پروژهای در خصوص کنترل این علف هرز مصوب و اجرا گردد.