عمومی | دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

آموزش راهکارهایی برای تقویت همدلی به اساتید مشاور دانشگاه



به همت مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه در وبینار آموزشی «چگونه همدلی کنیم؟»، راهکارهایی برای تقویت همدلی به اساتید مشاور دانشگاه ارایه شد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی، مردی روانشناس مرکز مشاوره و مدرس این وبینار اظهار کرد: این مرکز در راستای دانش‌افزایی اساتید مشاور تحصیلی اقدام به برگزاری وبینارهایی با هدف برقراری ارتباط موثرتر با دانشجویان و آشنایی با مشکلات و مسائل روان‌شناختی موثر در زندگی دانشجویان اقدام کرده است و اولین جلسه از این دوره آموزشی با عنوان چگونه همدلی کنیم در این راستا برگزار شد.

وی ادامه داد: همدلی موجب افزایش ظرفیت بنیادین افراد در تنظیم روابط، حمایت از فعالیت‌های مشترک و انسجام گروهی است. این توانایی نقشی اساسی در زندگی اجتماعی دارد و نیروی برانگیزنده رفتارهای اجتماعی است. همدلی به معنای دیدن دنیا از زاویه دید دیگران، توانایی عاطفی برای درک هیجان‌ها وتوانایی شناختی برای فهم معنای هیجان‌های اشخاص دیگر است. به بیانی دیگر توانایی انسان برای شناسایی و پاسخ‌دهی به حالت ذهنی دیگران است که از هنگام تولد وجود داشته و به‌طور افزایشی از نوزادی و کودکی تا نوجوانی متحول می‌شود. همدلی به فرد این امکان را می‌دهد که در احساسات دیگران شریک شود که برای شکل‌گیری روابط بین فردی و اجتماعی پایدار بسیار ضروری است.

در این وبینار به عناوینی از جمله تعریف همدلی، پایه‌های فیزیولوژیک همدلی، آشنایی با تاریخچه مقوله همدلی، آشنایی با مولفه‌های همدلی، راهکارهای تقویت همدلی و ... پرداخته شد.

انتهای پیام/

کدخبرنگار: ۷۷۰۳م.ر