عمومی | دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تربت جام

باید استفاده از ماسک در اماکن عمومی جدی‌تر گرفته شود.

‍ رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام عنوان کرد:

باید استفاده از ماسک در اماکن عمومی جدی‌تر گرفته شود.

رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام گفت:وضعیت اکنون بیماری بازتاب نوع رفتار ما و رعایت پروتکل‌های بهداشتی طی هفته‌های گذشته بوده است باید استفاده از ماسک در اماکن عمومی جدی‌تر گرفته شود.

به گزارش خبرگزاری وبدا جام، دکتر محمد افکار گفت:فراموش نکنیم که هر تغییر رفتاری در برابر ویروس یک تا دو هفته بعد در تعداد موارد بستری و حدود ۴ تا ۶ هفته بعد در تعداد موارد مرگ و میر مشخص می‌شود.

وی با اشاره به اخرین آمار مبتلایان به کرونا در تربت جام تا ۲۷ شهریور افزود:از ابتدای شیوع ویروس کرونا در منطقه جام تاکنون ۲ هزار و ۵۷۰نفر با علائم مشکوک به بیماری کرونا به مراکز درمانی این شهرستان مراجعه کردند که از این تعداد هزار ۱۷۹نفر نتیجه آزمایش آنان مثبت اعلام شده است و هزار ۳۸۲نفر نتیجه آزمایش آنان منفی اعلام شده است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام ادامه داد:تعداد هزار ۶۰بیمار با بهبود نسبی در منزل قرنطینه هستند و تعداد ۲۲بیمار در بخش عفونی و ۸ بیمار در بخش ویژه ای سی یو بیمارستان بستری هستند.

دکتر محمد افکار خطاب به شهروندان اظهار کرد: همچنان روند فاصله‌گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک، شست‌وشوی مرتب دست‌ها با آب و صابون، اجرای اصول بهداشتی و قرنطینه را تا قطع زنجیره این ویروس مهلک رعایت کنید در غیر این‌صورت افزایش تعداد زیاد مبتلایان و مرگ بر اثر کرونا در منطقه جام را شاهد خواهیم بود.

روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی تربت جام