عمومی | دانشگاه علوم پزشکی قزوین

رعایت اصول بهداشتی در تهیه محصولات لبنی مهمترین راهکار در پیشگیری از ابتلا به تب مالت

کارشناس مبارزه با بیماری های شبکه بهداشت و درمان شهرستان آوج، در نشست هماهنگی راهکارهای کنترل بیماری تب مالت، رعایت اصول بهداشتی در تهیه محصولات لبنی را مهمترین راهکار در پیشگیری از ابتلا به بیماری تب مالت عنوان کرد.

سعید قربانپور، کارشناس مبارزه با بیماری های شبکه بهداشت و درمان شهرستان آوج، در رابطه با برگزاری این نشست هماهنگی افزود: با توجه به احتمال افزایش تعداد موارد ابتلا به تب مالت در شرایطی که توجه کادر بهداشت به بیماری کرونا معطوف شده است، جلسه هماهنگی با محوریت تعیین راهکارهای پیشگیری از ابتلا به این بیماری با حضور مسئولین اداره دامپزشکی شهرستان برگزار شد که از مهمترین مصوبات آن، می توان به نصب بنر در ورودی روستاهای با میزان بروز بالای تب مالت و ارتباط با مدیران کانال های فضای مجازی جهت ارئه آموزش های پیشگیرانه اشاره کرد.

همچنین این کارشناس استفاده از ملزومات حفاظت فردی از جمله دستکش، چکمه و ماسک برای دامداران و همچنین جوشاندن شیر به مدت پنج دقیقه از زمان قل زدن را از دیگر توصیه های لازم به منظور پیشگیری از ابتلا به تب مالت عنوان کرد.

گفتنی است این نشست هماهنگی، روز ۱۵ شهریور ۹۹ در اتاق مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان آوج برگزار شد.