آیین آغاز سال تحصیلی جدید در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر برگزار شد
به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی بوشهر، با حضور دکتر محمد حسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر شبیر اشکپور مطلق سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر و جمعی از مقامات ارشد استان، آیین آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به صورت نمادین و از طریق ارتباط ویدئو کنفرانس در محل مرکز آموزش گروه صنعتی پلیمر بوشهر برگزار شد .
در ابتدای این مراسم دکتر اسماعیلی رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی گروه صنعتی پلیمر ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین و تبریک فرارسیدن آغاز سال تحصیلی جدید به ارائه گزارشی از اقدامات و فعالیت های مرکز آموزشی پلیمر پرداخت.
در ادامه این مراسم رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن تقدیر و تشکر از فعالیت های مراکز آموزش علمی کاربردی استان بوشهر و میزبانی شایسته و تلاش های واحد استانی بوشهر در ارتقاء سطح کیفی و مهارتی مراکز آموزشی استان اقدام به گشایش و آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ دانشگاه کرد و به بیان اهداف، برنامه های مدون و ماموریت های جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور پرداخت.
در ادامه دکتر محمدحسین امید در مصاحبه خبری با صدا و سیمای مرکز بوشهردرخصوص اجرای هدفمند دوره ها، پالایش مدرسان دانشگاه، ارزیابی و سطح بندی مراکز آموزش علمی کاربردی کشور، نحوه فعالیت و اخذ مجوز راه اندازی مراکز نوآوری و کارآفرینی در مراکز در جوار صنعت، دریا، کشاورزی و ...، پیشرفت های حاصله در ساماندهی، ماموریت گرایی و آمایش در دانشگاه جامع علمی کاربردی مطالبی بیان کرد.
وی بیان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی تنها زیر نظامی است که ۳ سال پیاپی مراکز خود را مورد ارزیابی و سطح بندی کرده است و ۵۰۰ مرکز آموزشی در سطح بندی سال ۹۹ مشارکت داشته اند. در سال ۹۹ حدود ۱۰ مرکز در کشور پس از نتایج ارزیابی و سطح بندی در سطح ۴ قرار گرفته اند که اگر در ۲ سال پیاپی در سطح ۴ بمانند از ادامه همکاری با دانشگاه منع می شوند .
وی در پایان نشست با خبرنگاران گفت: ما متولی آموزش های مهارتی خاص در نظام آموزش عالی کشور هستیم و در ترویج آموزش های مهارت و گفتمان مهارت آموزی به کمک اصحاب رسانه نیاز داریم .
در ادامه سفر رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، مرکز نوآوری شرکت کشت و صنعت پاسارگاد شهرستان تنگستان وابسته به مرکز آموزش علمی کاربردی تنگستان و مرکز آموزش علمی کاربردی فرماندهی نیروی انتظامی استان بوشهر با حضور فرماندار و جمعی از مقامات استانی و شهرستان تنگستان و به صورت مجازی برگزار شد.
پس از مراسم افتتاح نیز فرماندار تنگستان به همراه مسئولین حاضر از دو شرکت تولیدی گیاهان دارویی و روغنهای طبیعی زیر نظر این مرکز نوآوری بازدید کردند.
در مراسم افتتاح مرکز آموزش علمی کاربردی فرماندهی نیروی انتظامی استان بوشهر، سردار بختیاری فرمانده دانشگاه علوم انتظامی امین و رئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی نیروی انتظامی نیز با بیان اینکه متناسب با توسعه فناوری و اجتماعی در کشور، دانش و مهارتهای پلیسی نیز باید ارتقا یابد، افزود: ما متاسفانه در سیستم آموزش عالی کشور رشتههای تخصصی پلیسی نداریم به همین منظور مراکز آموزشی علمی کاربردی بهترین بستر برای توسعه دانش و مهارتهای پلیس است.
وی تصریح کرد: در این مراکز رشتههای اختصاصی پلیس همانند پیجویی و کشف سرقت، کنترل ترافیک، مدیریت در پلیس و همچنین در حیطه مرزی رشتههای خاص عملیات مرزبانی و کار با تجهیزات را طراحی و اجرا میکنیم.
سردار بختیاری عنوان کرد: انتظار داریم در استان بوشهر همچون سایر استانها این امکان فراهم شود که همکاران ما در نیروی انتظامی از مزیتهای این دانشگاه بهرهمند شوند این در حالی است که این بستر آموزشی فقط اختصاص به کارکنان پلیس ندارد. وی اضافه کرد: اعضای پلیس افتخاری و کارکنان شرکتها و موسسات انتظامی و مراقبتی به عنوان بخش خصوصی که بخشی از وظایف پلیس را انجام میدهند، میتوانند از طریق این مرکز در رشتههای متناسب با شغل خود بهرهمند شوند.
در ادامه دکتر محمدحسین امید با همراهی دکتر شبیر اشکپور مطلق سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر،
نمایشگاه عکاسی و آثار منتخب دانشجویان در مرکز فرهنگ و هنر نیکان فردوس لیان را افتتاح کرد.
دکتر ماحوزی رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی نیکان فردوس لیان، ضمن خوشامدگویی و تقدیر برای افتتاح و بازدید از نمایشگاه عکاسی و آثار منتخب مدرسان و دانشجویان مرکز و همچنین حضور در جمع برگزار کنندگان این نمایشگاه، به معرفی و تشریح آثار نمایشگاهی پرداخت.
وی در حاشیه افتتاحیه این نمایشگاه گفت: هدف از برگزاری این نمایشگاه فراهم آوردن زمینه های لازم جهت ایجاد انگیزه در بین دانشجویان است تا شاهد فعالیت روز افزون در محیط آموزشی باشیم.
دکتر ماحوزی افزود: در دانشگاه جامع علمی کاربردی باید کشف استعدادها و حمایت از دستاوردهای دانشجویی مورد توجه قرارگیرد. وی تصریح کرد: نمایشگاه عکس و آثار منتخب دانشجویی، تلاشِ کوچکی برای جمع آوری ایده های هنرمندانه دانشجویان و ارتقاء سطح بینش و آگاهی است و دانشجویان به دلیل حضور در بطن اجتماع و داشتن نگاهی هنری آمیخته با رویکرد های دغدغه مند جامعه می توانند در زمینه تولیدات هنری سهم ارزنده ای داشته باشند.
سپس دکتر محمدحسین امید با تقدیر از برگزارکنندگان این نمایشگاه بیان کرد: برای پیشبرد اهداف علمی کاربردی در سطح جامعه و نشان دادن توانمندی های دانشجویان و اساتید، برگزاری این نمایشگاه ها، پنجره ای برای نمایش خلاقیتهای هنری و سرآغاز موفقیتهای فردی و شغلی است و امیدوارم برگزاری چنین نمایشگاههایی استمرار داشته باشد.