عمومی | دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود

حضور مدیر کل امورفرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

در این دیدار مهندس خوش گفتار، گزارش اجمالی از عملکرد اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی و همچنین تعداد کارخانجات و واحدهای تولیدی تحت حوزه نظارتی معاونت غذا و داروی دانشگاه ارائه و بر مشکلات و مسائل موجود در زمینه صدور پروانه ها و مجوزهای بهداشتی، سامانه ttace، محصولات تراریخته و مبارزه با قاچاق کالا های سلامت محور اشاره کردند.

دکتر عزیزی ضمن بازدید از کارخانجات تولیدی در شهرک صنعتی شاهرود( پنیر فجر، شیر خشک پاک پودران، طب پلاستیک ) و شرکت کنسانتره شاهرود، از تلاش های مدیران و کارشناسان معاونت غذا و دارو تشکر و تاکید نمودند: ازجمله مسئولیت‌های ما مسئولیت ایمنی، ماهیت، کیفیت است و ماهیت واردات کالا و محصول، تامین زنجیره‌ای و تامین فرآورده‌های مختلف بسیار مهم که ما ناظر آن هستیم.

ایشان همچنان از افزایش تعداد کارخانجات فعال با ظرفیت تولید بالا در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ابراز خشنودی نمودند.