غنی سازی مواد غذایی
غنی سازی مواد غذایی
امروزه با توجه به اهمیت سلامت و کیفیت مواد غذایی و توجه هر چه بیش تر مصرف کنندگان به سلامتی بیشتر محصولات و رفع نیاز های بدن از راه مصرف مواد غذایی مناسب و سالم و از طرفی به دلیل کمبود ریز مغذی ها در جوامع انسانی بخصوص در برخی از دوره های زندگی استقبال از تولید، واردات و مصرف غذاهای غنی شده رو به افزایش است . از نظر متخصصان علوم تغذیه نیز یکی از بهترین راه های دریافت ریز مغذی ها و افزایش دریافت مواد مغذی ضروری با کمترین عوارض جانبی و بصورت گسترده در سطح جامعه غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی می باشد . با این وجود ، رعایت نکاتی در هنگام تولید و یا مصرف مواد غذایی غنی شده با هدف حفظ سلامت مصرف کنندگان و عدم بروز مسمومیت ناشی از مصرف این اقلام ضروری به نظر می رسد .
لذا در این کارگاه به بیان مطالب زیر پرداخته شده است:
اهمیت و تاریخچه غنی سازی مواد غذایی
اهداف غنی سازی مواد غذایی
ویژگی های حامل های مناسب غنی سازی
آشنایی با غنی سازی آهن در مواد غذایی
آشنایی با غنی سازی یُد در مواد غذایی
آشنایی با غنی سازی ویتامین A در مواد غذایی
ضرورت غنی سازی مواد غذایی با ویتامین D
آشنایی با ضوابط و مقررات مربوط به غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی
گروه هدف:
کلیه کارشناسان ، دانشجویان و فعالین در حوزه علوم تغذیه و صنایع غذایی می توانند در این کارگاه شرکت کنند.
دکتر پرنیان پزشکی، عضو هیات علمی علوم پزشکی وارستگان