عمومی | دانشگاه علوم پزشکی همدان

بخش آندوسکوپی بیمارستان امام حسین (ع) ملایر راه اندازی شد


بخش تخصصی و فوق‌تخصصی آندوسکوپی و کولونوسکوپی خیرساز بیمارستان امام حسین(ع) و دستگاه اکسیژن‌ساز همزمان با آغاز هفته دولت با اعتبار ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان بهره‌برداری شد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملایر، مدیر شبکه بهداشت و درمان در این آیین بیان کرد: بخش تخصصی و فوق تخصصی آندوسکوپی و کولونوسکوپی بیمارستان امام حسین(ع) به همت خیر ملایری«حاج کاظم زنداسرار» با هزینه‌ای حدود ۶۰۰ میلیون تومان احداث و بازسازی شد.

دکتر محسن ترکاشوند افزود: در این شهرستان بخشی که بتواند اقدامات درمانی گوارش و فوق گوارش را انجام دهد را نداشتیم که به همت خیران و مجمع خیران سلامت ملایر این بخش راه‌اندازی شد و نیاز به تجهیزات بیشتر دارد.

وی با بیان اینکه تجهیز این بخش نیاز به چندین میلیارد تومان اعتبار دارد ابراز امیدواری کرد: بتوان با پیگیری‌های انجام شده تجهیزات بیشتری را برای این بخش فوق تخصصی از وزارت بهداشت و درمان دریافت کرد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر ادامه داد: به همت خیران در مدت زمان سه ماه این بخش فوق تخصصی تکمیل و راه‌اندازی شد و بیمار در این بخش بستری و بیهوش شده و کارهای درمانی تخصصی و فوق تخصصی به طور کامل در این بخش روی بیمار انجام می‌گیرد.

دکتر ترکاشوند با تاکید بر اینکه برای ارایه خدمات جدید به مردم، این بخش نیاز به تجهیزات بیشتر دارد گفت: باید دست خیران و مجمع خیران سلامت ملایر را ببوسیم، چراکه هر گوشه بیمارستان امام حسین(ع) اثری ماندگار از خیران قابل مشاهده است که موجب کاهش مرگ و میر، افزایش میزان رضایت‌مندی و ارتقای سطح خدمت‌رسانی به مردم شده است.

وی همچنین به راه‌اندازی دستگاه اکسیژن‌ساز در بیمارستان امام حسین(ع) ملایر اشاره و بیان کرد: این دستگاه به منظور تامین اکسیژن مورد نیاز بیماران کووید ۱۹ و با اعتبار ۲ میلیارد تومان خریداری و نصب شده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر ضمن تقدیر از حمایت‌ها و پیگیری‌های دکتر حیدری‌مقدم رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان در تامین چهار دستگاه اکسیژن‌ساز برای استان افزود: با توجه به افزایش تعداد بیماران مبتلا به کووید ۱۹، یک دستگاه از چهار دستگاه به ملایر اختصاص یافت.

دکتر ترکاشوند با بیان اینکه هم اکنون ظرفیت خوبی از نظر تامین اکسیژن مورد نیاز بیماران داریم گفت: این دستگاه اکسیژن‌ساز با ظرفیت تولید ۶۰۰ لیتر اکسیژن در دقیقه در مدت زمان ۱۰ روز خریداری و نصب شد که جوابگوی نیاز بیماران است.

وی ادامه داد: قبل از خرید این دستگاه اکسیژن‌ساز ۶۰۰ لیتری، تنها ۲ دستگاه ۱۱۰ لیتری اکسیژن داشتیم که علاوه بر آن روزی هفت میلیون تومان کپسول نیز برای رفع نیاز بیماران مبتلا به کووید ۱۹ خریداری می‌کردیم.

بستری ۵۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در ملایر

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر بیان کرد: در حال حاضر اکسیژن با کیفیت مناسب مورد نیاز بیماران کووید ۱۹ به خوبی تامین می‌شود و با کاهش تعداد مبتلایان اکسیژن‌ها قطع شده، اما در حالت آماده‌باش هستیم.

دکتر ترکاشوند تعداد بیماران بستری مبتلا به کووید ۱۹ در ۲ بیمارستان امام حسین(ع) و دکتر غرضی را ۵۰ نفر عنوان کرد و گفت: هم اکنون در وضعیت نارنجی کرونا هستیم و این وضعیت بسیار شکننده است و چنانچه مردم فاصله‌گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند، به سمت زرد و سفید می‌رویم.

رییس مجمع خیران سلامت ملایر نیز اظهار داشت: بخشی که قبلا در حوزه درمانی گوارش و آندوسکوپی داشتیم، شایسته بیماران نبود و عمل‌های جراحی به صورت باز انجام می‌شد.

دکتر عباس آذرهمایون افزود: با بازسازی بخش تخصصی و فوق تخصصی آندوسکوپی و کولونوسکوپی بیمارستان امام حسین(ع) توسط خیر ملایری«حاج کاظم زنداسرار»، هم اکنون خدمات به صورت پیشرفته انجام می‌شود و جلوی خیلی از عمل‌های باز گرفته شد.

وی تاکید کرد: در حال حاضر این بخش نیاز به تجهیزات ضروری همچون ای.آر.سی.پی و اِندو سونوگرافی دارد که امیدواریم با پیگیری از طریق وزارت بهداشت و درمان این تجهیزات تامین شود./ع