جهرم و کرونا ویروس؛ ضوابط پذیرایی در هیئت و طبخ و توزیع غذای نذری در ایام محرم - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
توصیه می شود غذای نذری درب منازل نیازمندان توزیع شود.
در صورت امکان نذورات بصورت مواد خشک به دست افراد نیازمند برسد.
خیرین گرامی می توانند به جای نذر اطعام، ماسک و مواد ضدعفونی تامین و در اختیار نیازمندان قرار دهند.
در صورت توزیع مواد غذایی گرم و پخته به استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی یک نفره تاکید می شود.
توصیه می شود آب، نوشیدنی و ماست بصورت بسته بندی های یک نفره توزیع گردد.
انواع سبزیجات، سالاد و مواد فاسد شدنی نباید سرو شود.
محل طبخ غذا و آشپزها به اداره بهداشت شهرستان معرفی گردد و مجوز های لازم گرفته شود.
ورود و خروج افراد متفرقه به محل طبخ غذا و دخالت در امر تهیه و توزیع غذا و چای ممنوع است.
تهیه کارت تندرستی برای مسئولین پذیرایی و طبخ غذای هیئت الزامی است.
تمامی ضوابط بهداشتی در ورود و خروج محل طبخ غذا و پذیرایی می بایست رعایت شود.
شست و شوی دقیق و ضد عفونی ظروف و ابزار طبخ غذا قبل و بعد از غذا الزامی است.
صرف غذا در محل هیئت و به شکل جمعی ممنوع است. توزیع غذا باید بصورت بیرون بر باشد.
تاکید می شود؛ غذا در کوتاه ترین زمان بعد از طبخ به شکل گرم و با بسته بندی بهداشتی یک نفره توزیع گردد.
عرضه غذای روباز ممنوع است.
همیاران بهداشت هیئت و بسیج در نظارت بر طبخ و توزیع غذا مشارکت داشته باشند.
لزوم رعایت ضوابط بهداشتی و عدم دخالت افراد متفرقه در توزیع غذا
عدم پذیرش غذای آماده و بسته های غذایی نذری افراد ناشناس توسط هیئت ها
ذبح و قربانی احشام در جلوی هیئت عزاداری، تکایا و مسجد ممنوع است.
تغییر سبک غذایی نذورات در صورت عدم امکان رعایت ضوابط و استفاده از بسته های غذایی بسته بندی شده کارخانه ای
ممنوعیت استعمال دخانیات در محل و یا اطراف مراسم.
معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم