عمومی | دانشگاه فنی و حرفه ای

تاکید معاون رییس جمهور بر ظرفیت های کردستان در حوزه شرکت های دانش بنیان

به گزارش  روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای ،  سورنا ستاری عصر روز شنبه مورخ ۲۵/۰۵/۹۹ در جلسه اقتصاد مقاومتی با محوریت اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید که در محل استانداری کردستان که با حضور روسای دانشگاههای استان برگزار شد، اظهار کرد: ایران قدمتی پنج هزار ساله تاریخی در حوزه‌های فناوری و تجارت و دانش دارد اما تفکر نفتی و وابستگی به پول حاصل از نفت، اصول فرهنگی ما را زیر سوال برد لذا با توجه به سرمایه‌های انسانی باید این تفکر تغییر کند .

وی با اشاره به ظرفیت های استان، نیروی انسانی خلاق و توانمند، فرهنگ غنی و قدیمی در حوزه کارآفرینی این منطقه اذعان کرد: آنچه ما در اقتصاد دانش بنیان داریم، توسعه به معنای یک پدیده درون زا است و کسی نمی تواند آن را در خارج از استان ایجاد کند بلکه این خود جوانان و مدیران استان هستند که می توانند در این حوزه تحول ایجاد کنند .

خارجی‌ها برای ما توسعه ایجاد نمی‌کنند

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه خارجی‌ها برای ما توسعه ایجاد نمی‌کنند، افزود: باید روی سرمایه‌های انسانی و نیروهای ایده‌پرداز این استان حساس باشید و سعی کنید از مهاجرت جوانان استان با ایجاد محیطی مناسب جهت کارآفرینی جلوگیری کنید آن زمان توسعه محقق می‌شود .

ستاری با بیان اینکه در دنیای کنونی وجود منابع اولیه اهمیتی ندارد و می‌طلبد دانشی جهت استفاده و تقویت ظرفیت های خدادادی در راستای کارآفرینی و اشتغال مهیا شود، افزود: مدیران باید نسبت به نگهداشتن نیروی انسانی خلاق و توانمند استان کردستان و ایجاد کارآفرینی با محوریت اقتصاد دانش بنیان تلاش کنند .

وی خطاب به مدیران و مسئولان کردستان تاکید کرد: توسعه مراکز رشد در سطح استان، هزینه کردن و سرمایه گذاری جهت شکوفایی خلاقیت جوانان، توسعه‌شرکت‌ها و کسب و کارهای شتاب دهنده در این استان ضرورت دارد و ماهم  از جوانان و نیروهای ایده‌پرداز حمایت می‌کنیم .

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور اضافه کرد : استان کردستان نسبت به سنوات قبل در حوزه فناوری توسعه یافته وتلاش مدیران باید درست کردن فضای کسب و کار باشد و ماهم در تقویت زیرساخت‌ها از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم کرد .

ستاری با بیان اینکه در استان کردستان کمبودهای زیادی در برخی حوزه‌ها مشاهده می‌شود، تصریح کرد: برطرف کردن بروکراسی های اداری و رفع قوانین متناقض و برخورد درست با جوانان دارای ایده و خلاق از جمله راهکارهایی است که می تواند به ایجاد اقتصاد دانش بنیان این استان کمک کند .

وی کردستان را دارای پیشینه غنی تاریخی، فرهنگی و مزیت های ذاتی برشمرد و یادآور شد: توسعه پارک های علم وفناوری و مراکز رشد در سراسر استان امری ضروری و غیر قابل اجتناب برای رسیدن به توسعه پایدار است .

وی با بیان اینکه پارک های علم و فناوری متناسب با ظرفیت های استان نیست و در این زمینه استان کردستان نیازمند تقویت زیرساخت ها است، اظهار کرد: به هراندازه نیاز باشد اعتبار برای توسعه پارک های علم و فناوری را اختصاص می‌دهیم .

دانشگاه‌های دانش بنیان محور توسعه هستند

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه دانشگاه‌های دانش بنیان می‌توانند محور توسعه باشند، گفت: دانشگاه‌ها می‌توانند منشا تحول باشند و با نوآوری و خلاقیت کسب و کار و اشتغال ایجاد کنن وی راه اندازی محیط کسب و کار در کردستان را مهم برشمرد و اعلام کرد: توسعه کردستان در حوزه اقتصاد دانش بنیان ضروری است . در این جلسه آقای دکتر سعیدی رئیس پارک علم وفناوری استان کردستان و دکتر صادقی رئیس دانشگاه کردستان به نمایندگی از دانشگاهیان بیاناتی ایراد کردند و درخواست های مراکز را اعلام نمودند که دانشگاه فنی و حرفه ای استان کردستان درخواست مبلغ ۶،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰ریال معادل ششصد میلیون تومان جهت توسعه وارتقاء کانون شکوفایی خلاقیت ونوآوری دانشگاه فنی و حرفه ای استان کردستان تحویل نمودند