عمومی | دانشگاه علوم پزشکی همدان

سرپرست مدیریت شبکه بهداشت و درمان درگزین منصوب شد


مراسم انتصاب دکتر آرش مفرح ذات به عنوان سرپرست مدیریت  شبکه بهداشت و درمان درگزین در سالن جلسات فرمانداری شهرستان درگزین برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، فرماندار درگزین با قدردانی از ایثارگری کادر درمان و اقدامات خداپسندانه آنان ابراز امیدواری کرد که بیماری کرونا که دغدغه همه مردم جهان شده است از جامعه جهانی رخت بر بندد .

اصغر ناظری‌پور با تشکر از همکاری دکتر موانیه‌ای با مسئولان شهرستانرزن و اقدامات مهندس تراکمه برای راه‌اندازی شبکه بهداشت و درمان رزن با بیان اینکه مسائل اجتماعی و بهداشتی دیدگاهها و نظرات قوی پشت مسائل اجتماعی و بهداشتی است و همه چیز را راهبری می‌کند تاکید کرد که با مدیریت مناسب از چالش‌ها عبور خواهیم کرد .

وی با تشکر از مدیریت خاص دانشگاه برای راه اندازی شبکه بهداشت و درمان ودرگزین گفت: برداشت درست از واقعیتها منشا تحول است .

فرماندار درگزین از همراهی دکتر جباری و دکتر موانیه‌ای و مهندس تراکمه به عنوان مسئول راه‌اندازی شبکه قدردانی کردو ارائه آموزش‌های بهداشتی را در مقابله با کرونا اثرگذار خواند و گفت: مراکز درمانی و داروخانه از مطالبات شهرستان درگزین بود که در دستورکار قرار گرفت .

وی با بیان اینکه روند بروز کرونا روند ثابتی بوده است، اظهار کرد: نگرانی از سلامت مردم موصوع مهم شهرستان درگزین است و همواره با احساس مسئولیت برای به نتیجه رسیدن آن و رعایت پروتکلهای بهداشتی و جلوگیری از برگزاری مراسمهای و تجمعات تلاش شده است .

ناظری‌پور با اشاره به تجربیات موفق این شهرستان در مواجهه با کرونا و ظرفیت رسانه‌‎های پویای محلی و مجازی  شهرستان از همراهی مردم با مسئولان شهرستان درگزین تشکر کرد .

*کنترل شیوع کرونا در شهرستان درگزین

سرپرست پیشین شبکه بهداشت و درمان درگزین ضمن تبریک انتصاب دکتر مفرح‌ذات اظهار کرد: شهرستان درگزین سال قبل شهرستان شد و بعد از انتصاب فرماندار پیگیری راه اندازی ادارات و به تبع آن شبکه بهداشت و درمان درجزین در دستورکار قرار گرفت .

دکتر موانیه‌ای با تشکر از مدیریت مهندس ترانه در راه‌اندازی شبکه گفت: شهرستان درگزین با جمعیت ۴۲هزار نفر دارای ۴۱روستا است که در قالب پنج مرکز خدمات جامع سلامت با بهره‌گیری از ۹‌ پزشک و ۲۵خانه بهداشت خدمات بهداشتی درمانی ارائه می‌دهد .

وی افزود: با بروز کرونا از اسفندماه برنامه‌ریزی هایی خوبی در شهرستان انجام شد و مدیریت فرماندار و تلاش اعضای ستاد کرونای شهرستان شیوع این ویروس کنترل شده است.

* چالش‌های بهداشت و درمان‌ بهداشت؛ نیازی خفته و بسیار مهم

سرپرست مدیریت شبکه بهداشت و درمان درگزین نیز با تشکر از اعتماد مجموعه هیات رئیسه دانشگاه در واگذاری مسئولیت اظهار کرد: آغاز کار در شهرستان جدید نیاز به تلاش بیشتر و صرف وقت زیاد و حمایت طلبی بیشتر دارد .

دکتر آرش مفرح‌ذات چالش بهداشت و درمان‌ بهداشت را نیازی خفته و بسیار مهم خواند و گفت: فرهنگ‌سازی برای یادآور شدن نیازهای خفته مردم به آنانبرنامه عملیاتی شهرستان توسعه نیروی انسانی، توسعه عمرانی در کنار وظایف معمول حفظ و ارتقای شاخص‌های بهداشتیمورد توجه باشد .

مهندس تراکمه مسئول پیگیری راه‌اندازی شبکه بهداشت ودرمان درگزین از مدیران پیشین قدردانی کرد و از نادرپور فرماندار درگزین برای استراتژی‌های وی در توسعه شهرستان و کارهای راهبردی در حوزه سلامت تشکر کرد و موفقیت‌های حاصل شده را مرهون همدلی مسئولان و مردم دانست./ع