علام پروتکلهای بازگشایی رستورانهای گلستان در شهرهای زرد و سفید
دکترناهید جعفری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان پروتکل فعالیت دوباره رستورانها در شهرهای زرد و سفید در این استان را اعلام کرد .
وی گفت: رستورانها، اغذیه فروشیها، فستفود، کبابی و تمامی مراکز عرضه غذای گرم فقط در شهرهای زرد و سفید مجازند از سالن پذیرایی خود استفاده کنند و برای استفاده باید فاصله میزها حداقل دو متر باشد و میز و صندلی اضافه باید جمع شود و مردم نباید میزی ببینند که بخواهند بشینند یا ننشینند .
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان تصریح کرد: دور هر میز حداکثر چهار نفر باید بنشینند و از سفرههای یکبار مصرف باید استفاده کنند و هرگونه میز اردو باید جمع شود و بعد از هر بار مصرف باید میز و صندلیها کاملا ضدعفونی شود .
جعفری گفت: سرو سالاد، ترشیجات، سالاد، زیتون، کیک، نوشیدنی غیر بستهبندی مجاز نیست و باید بستهبندیها پروانه بهداشتی و بهرهبرداری داشته باشند و کارکنان حتما از ماسک و دستکش استفاده کنند و مشتریها در بدو ورود باید دستانشان ضدعفونی شود .
حداکثر ساعت فعالیت رستورانها باید تا ساعت ۲۴ باشد .
گفتنی است، در حال حاضر بر اساس گزارش ارائه شده در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا در استان گلستان شهرهای آققلا، بندرترکمن، علیآبادکتول، گمیشان و مراوهتپه در وضعیت زرد قرار دارند و باقی شهرهای استان قرمز است .