عمومی | دانشگاه تهران

دومین نشست کارگروه امنیت غذایی در دانشگاه تهران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از معاونت پژوهشی ، دانشگاه تهران در راستای رسالت علمی و مسئولیت اجتماعی خود جهت حل مشکلات کلان کشور و بنا به پیشنهاد تعدادی از متخصصان مربوط، اقدام به تشکیل کار گروه امنیت غذایی کرده است که دومین نشست این کارگروه، ۳۱ تیر ماه با حضور دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران و با هدف بررسی و تدوین الویت ها ، نقشه راه و ارائه راهکارهای علمی و عملیاتی در حوزه امنیت غذایی برگزار شد.
در این جلسه همچنین دکتر مهدی صادقی نیارکی ، معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت در امور صنایع، دکتر مخبر دزفولی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر جوادی، معاون پژوهشی سازمان تحقیقات ، آموزش و ترویج وزارت جهاد کشاورزی و تعدادی دیگر از متخصصان و اعضای هیات علمی حضور داشتند.