عمومی | دانشگاه علوم پزشکی همدان

نشست مجازی معاون اجرایی معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با معاونان آموزشی دانشگاه های کلان منطقه سه آمایشی کشور


جلسه ویدیو کنفرانس معاون اجرایی معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با معاونان آموزشی دانشگاه‌های کلان منطقه سه آمایشی کشور برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان به نقل از روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، دبیر کلان منطقه سه آمایشی کشور در این نشست مجازی که با حضور دکتر اخوان و معاونان آموزشی دانشگاههای کلان منطقه سه آمایشی برگزار شد با تاکید بر بازنگری در تفاهم‌نامه گام دوم گفت: برای ورود به گام سوم نیازمند بازنگری در سند گام دوم هستیم و با عزمی شفاف با یک داشبورد اطلاعاتی اصلاح شده و با استفاده از تجربیات کلان مناطق دیگر در این مسیر گام برخواهیم داشت و در صورت تایید این سند وارد گام سوم خواهیم شد.

دکتر فرهاد فراهانی افزود: لازم است برای بازنگری در سند گام دوم یک کارشناس از دانشگاههای کلان منطقه سه به همراه یک کارشناس از وزارت متبوع اطلاعات را به روز‌رسانی کنند.

معاون اجرایی معاون آموزشی وزارت متبوع با اشاره به اینکه این تفاهم نامه‌ها تکلیف کشوری هستند و در همه کلان مناطق انجام می‌شود، اظهار کرد: تفاهم نامه‌ها در سالهای آینده در شورای گسترش قابل بازنگری هست و مشکلی را برای دانشگاهها ایجاد نخواهد کرد.

دکتر اخوان افزود: دانشگاهها در تنظیم  تفاهم‌نامه‌ها، گسترش دانشگاههای کم برخوردار را نیز منظور کنند تا با تفاهم نامه‌ها به نتایج قابل قبولی برسیم.