عمومی | دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد:هیچگونه کمبودی به لحاظ کادر پرستاری و کمک پرستاری نداریم

مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به شیوع موج دوم ویروس کرونا و افزایش بیماران کرونایی ۳۰ تا ۵۰ درصد پرستاران و کمک پرستاران بخش‌های غیرحیاتی و غیراورژانسی مراکز درمانی زیر پوشش در مشهد در بیمارستان ۶۱۰ امام رضا(ع) به‌کارگیری شدند.

دکتر امیررضا صالح‌مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار وب دا، اظهار کرد: با توجه به شیوع موج دوم ویروس کرونا و حجم بالای مراجعان، بستری‌ها و بیماران بدحال کرونایی ،در جهت تقویت نیروی انسانی و هم‌افزایی توان پرستاران بیمارستان ۶۱۰ امام رضا(ع) تعدادی از پرستاران و کمک پرستاران دیگر مراکز درمانی مشهد به این بیمارستان منتقل شدند.

وی افزود: با برنامه‌ریزی صورت گرفته و با دستور رئیس دانشگاه علوم پرشکی مشهد ۳۰ تا ۵۰ درصد پرستاران و کمک پرستاران بخش‌های غیرحیاتی و غیراورژانسی بیمارستان‌های تحت پوشش در مشهد در اورژانس عدالتیان و بخش‌های بستری و ICU بیمارستان ۶۱۰ امام رضا(ع) به‌کارگیری شدند.

مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه برنامه‌ریزی‌ها در اقدام صورت گرفته به‌گونه‌ای بوده که هیچگونه‌ای لطمه‌ای در امر درمان و سلامت بیماران غیرکرونایی وارد نیاید، خاطرنشان کرد: تدوین و تنظیم برنامه‌ها به‌گونه‌ای بوده که هیچ‌یک از بیماران غیرکرونایی دچار آسیب در امر درمان نشوند و هرگز اینگونه تصور نشود که آنان با توجه به شیوع موج دوم کرونا و افزایش چشمگیر بیماران کرونایی به فراموشی سپرده شده‌اند.

صالح‌مقدم تصریح کرد: هم‌اکنون به تمامی بیماران در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به بهترین شکل ممکن ارائه خدمت می‌شود و هیچگونه محدودیتی در امر درمان انواع بیماری‌ها به‌جز موارد غیرضروری و غیرحیاتی مانند عمل‌های زیبایی قائل نشده‌ایم.

وی تاکید کرد: هدف از اجرای این برنامه افزایش سرعت خدمت‌رسانی پرستاران و کمک پرستاران به بیماران مبتلا به کویید ۱۹ و افزایش بخش‌های بستری این نوع بیماران در بیمارستان امام رضا(ع) بوده، ضمن اینکه کمک به کادر درمانی کرونایی‌ها در این مرکز درمانی هم بوده که مدت ۴ ماه است به‌صورت شبانه‌روز در حال خدمت‌رسانی به بیماران کرونایی هستند.

صالح‌مقدم اضافه کرد: در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به‌دلیل توزیع مناسب وسایل حفاظت برای تمامی اعضای کادر درمان به‌خصوص پرستاران برجسته‌ترین دانشگاه در سطح کشور بوده و خوشبختانه میزان ابتلای کادر پرستاری به کووید ۱۹ در مشهد به نسبت دیگر نقاط کشور به شکل معناداری کم بوده است.

مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: دانشگاه علوم پزشکی مشهد حمایت کامل از تمامی کادر درمان بیمارستان‌های تحت پوشش دارد و این حمایت از کسانی که به‌شکل مستقیم و غیرمستقیم در آزمایشگاه‌ها، مراکز تست PCR، مراکز سی‌تی‌اسکن و بخش‌های اورژانس، بستری و ICU با بیماران کرونایی در ارتباط هستند در زمینه‌های اسکان، تغذیه، دارو، درمان و غیره در سطح بالا و  به‌صورت مستمر صورت می‌پذیرد.

صالح‌مقدم با تاکید براینکه خوشبختانه هیچگونه کمبودی به لحاظ کادر پرستاری و کمک پرستاری نداریم، گفت: تمامی نیروها به‌صورت چرخشی در شیفت‌های خود و حتی فوق‌العاده در جهت ارائه خدمات لازم در بخش‌های بخش‌های اورژانس، بستری و ICU حضور دارند و امیدواریم که کادر پرستاری و مجموعه تیم درمان کادر درمانی کرونایی‌ها بتوانند با کمترین آسیب بیماران کرونایی را معالجه کنند و با تلاش جمعی مدافعان سلامت بهبودی کلیه بیماران کرونایی را شاهد باشیم.

{jcomments on}