اولین وبینار جهش تولید در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از
پارک علم و فناوری
دانشگاه، در ابتدا این وبینار که ۱۵ تیر
۱۳۹۹
برگزار شد، مهندس محمد رضایی، مدیر امور پذیرش و ارزیابی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، به تعریف جهش تولید پرداخت و گفت: «جهش در تولید را میتوان جبران عقب ماندگیهای حوزه تولید با بهینهسازی فرآیندهای داخلی و بهبود کیفیت تولیدات با حداکثر سرعت ممکن در حداقل زمان ممکن دانست».
وی با توجه به ظرفیت شرکتهای دانش بنیان و فناور ادامه داد: «ضرورت بکارگیری اقدامات عملی و اجتناب از شعار محوری، اهمیت به تولید داخلی و تلاش برای بهبود اوضاع اقتصادی کشور با توجه به مشکلات پیشرو و تلاش برای عملیسازی ظرفیت بالقوه شرکتها، دلایلی بر ضرورت برنامهریزی جهش تولید هستند».
مهندس رضایی، همچنین عارضهیابی و نیازسنجی شرکتهای دانش بنیان و فناور جهت جهش تولید، شناسایی شرکتهای با قابلیت scale-up، حمایت از کسب و کار شرکتهایی که قابلیت جهش تولید دارند، کمک به برندسازی و شبکهسازی و پیدا کردن ارتباطات و بازار، صیانت از بازار داخلی و ایجاد پلتفرم برای گفتوگو میان صاحبان کسب و کار و مسئولان مربوط، آموزش تخصصی جهت کاهش اتلافات و افزایش راندمان تولید شرکتها را از اهداف برگزاری برنامه جهش تولید در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برشمرد.
در ادامه مهندس روزبه شیوایی، کارشناس صنعت خودرو، بعد از بیان مقدمهای بر سیستم تولید، به محورهای اصلی کسب و کار تولیدی اشاره کرد. وی ضمن معرفی انواع سیستمهای تولید به معرفی روش تولید just in time، سیستم Kanban و kaizen و کیفیت در مبدا و… پرداخت.
مهندس شیوایی، با تاکید بر مبحث اتلاف منابع خاطرنشان کرد: «اتلاف منابع هر چیزی است که برای مشتریان ارزش افزوده ایجاد نمیکند و مشتری حاضر به پرداخت پولی برای آن نیست. ایده اصلی تفکر ناب به حداکثر رساندن ارزش افزوده و به حداقل رساندن دور ریزها و ضایعات است. به طور خلاصه این تفکر به معنای این است که با وجود محدودیت منابع، بیشترین خدمات را به مشتریان ارائه کنیم».
در بخش دیگری از این وبینار مهندس اسماعیلی نسب، کارشناس توسعه اکوسیستم از صندوق نوآوری و شکوفایی، به معرفی خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای جهش تولید شرکتهای دانشبنیان پرداخت.
برای مشاهده متن کامل خبر
اینجا
کلیک کنید.