اولین جلسه شورای صلاحیت حرفه ای دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، با حضور دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، جمعی از معاونین و مدیران ستادی، نمایندگانی از وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری، صنعت، معدن تجارت، آموزش و پرورش، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، سازمان امور اداری و استخدامی، سازمان آموزش فنی حرفه ای، اتاق اصناف و سازمان نظام مهندسی، اولین جلسه شورای صلاحیت حرفه ای دانشگاه جامع علمی کاربردی در سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در ابتدای این جلسه به اهمیت صلاحیت حرفه ای و پیگیری های این دانشگاه اشاره کرد.
وی ضمن تشریح تلاشهای انجام شده در خصوص صلاحیت حرفه ای به وضعیت نابسامان صلاحیت نیروی انسانی اشاره کرد و گفت: در کشور ما هنوز نظام صلاحیت حرفه ای مستقر نشده است و هر فردی چه توانمند و چه غیر از آن بدون هیچ کنترل یا نظارتی در بازار اشتغال، مشغول به کار است در حالی که اعتقاد ما این است که یکی از عوامل ایجاد کیفیت در نظام تولید کشور استقرار نظام صلاحیت حرفه ای است.
دکتر محمدحسین امید بیان کرد: در دفتر صلاحیت حرفه ای دانشگاه جامع علمی کاربردی کارهای خوبی در خصوص تدوین دستورالعمل، آیین نامه و تنظیم تفاهم نامه های احراز صلاحیت انجام شده و از این پس موضوعات مربوط به صلاحیت حرفه ای در این شورا مورد طرح و بررسی قرار خواهد گرفت.
وی ضمن تاکید بر خوشه های شغلی در فرایند آموزشهای مهارتی، آمادگی دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان نهاد آموزش های مهارتی خاص را در تولیگری صلاحیت حرفه ای در بخش آموزش عالی اعلام کرد.
در ادامه این جلسه دکتر محسن محمدزاده معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی و نایب رئیس شورا به ضرورت های تشکل شورای صلاحیت حرفه ای و اهمیت تداوم آن برای رسیدن به اهداف پیشبینی شده در بحث صلاحیت پرداخت.
سپس دکتر یادگارزاده سرپرست دفتر صلاحیت حرفه ای دانشگاه جامع علمی کاربردی و دبیر این شورا، گزارشی از فعالیت های انجام شده در دفتر صلاحیت حرفه ای و برنامه های آتی ارائه و یکی از اقدامات مهم این دانشگاه در حوزه صلاحیت حرفه ای را تدوین و اجرای الگوی شایستگی سرپرستان مراکز آموزشی دانست.
در ادامه جلسه اعضای شورا، دیدگاه ها و نظرات خود را در خصوص موضوع صلاحیت حرفه ای و اهمیت آن در بخش های دولتی و غیر دولتی و ضرورت استقرار "نظام" و "چارچوب" صلاحیت حرفه ای در کشور بیان کردند.
همچنین جایگاه دانشگاه جامع علمی کاربردی در بحث آموزش مهارتی، ظرفیت ها برای ورود به بحث صلاحیت حرفه ای چه در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و چه در سایر بخش های مرتبط، ارتباط شورای صلاحیت حرفه ای دانشگاه با شورای عالی آموزش و تربیتی فنی، حرفه ای و مهارتی و کارگروه های مربوطه، استفاده از ظرفیت انجمن ها و اتحادیه های بخش خصوصی و مداومت و پیگیری دانشگاه برای رسیدن به اهداف صلاحیت حرفه ای توسط اعضای شورا مورد بحث قرار گرفت.
در این جلسه حرکت دانشگاه جامع علمی کاربردی ذیل قانون نظام جامع آموزش و تربیت فنی، حرفه ای و مهارتی مورد تاکید قرار گرفت.
جدیدترین اخبار
