عمومی | دانشگاه جامع علمی کاربردی

مدرسان نمونه و مراکز کارآفرین برتر دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس تجلیل شدند

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی فارس، با حضور دکتر محمد حسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکترحبیب دانش‌منش رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس، جمعی از روسا و مدرسان مراکز آموزش علمی کاربردی، مراسم تقدیر از ۱۸ مدرس نمونه و مراکز کارآفرین برتر دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی فارس به صورت مجازی برگزار شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: به دلیل ادامه دار شدن شیوع کرونا نیمسال اول ۱۴۰۰-۹۹ در این دانشگاه به صورت مجازی برگزار و به احتمال زیاد نیز نیمسال دوم به صورت مجازی برگزار می‌شود.

وی اظهار داشت: درخواست ما از استادان این است که در مدت زمان باقی مانده تا بازگشایی دانشگاه‌ها که ۱۵ شهریورماه است محتوای دروس را آماده کنند تا به بهترین شکل ممکن با کیفیت بالا ارائه دهند.

دکتر محمدحسین امید بیان کرد: از ۲۱ تیرماه برگزاری آزمون‌های مراکز آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی به صورت مجازی آغاز می شود و در این زمینه طوری برنامه ریزی شده که با بهره گیری از  سامانه های تخصصی آزمون ها بادقت و در امانت برگزار شود.

وی به نقش معلمی اشاره کرد و گفت: همه استادان برای دانشجویان الگو هستند و این یک واقعیت است که باید بپذیریم، امروز دانشجویان از معلمان خود بیشتر از خانواده ها الگوگیری می کنند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی به موضوع ساماندهی مدرسان در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: تا سال ۹۵ بیش از ۹۳ هزار مدرس در این دانشگاه فعال بود که بسیاری از آنها شرایط لازم را برای مدرسی نداشته و حتی مدرک مناسب و صلاحیت تدریس را نداشتند که با اجرای طرح ساماندهی امروز به ازای هر سه نفر مدرس تنها یک نفر مجوز همکاری با ما را دارند.

وی بیان کرد: از میان ۹۳ هزار مدرس  ۲۶ هزار نفر آن در طرح ساماندهی پذیرفته شدند که این مهم یک امتیاز بزرگ برای مدرسانی محسوب می شود که با ما در حال همکاری بوده و صلاحیت علمی و حرفه ای آنان تایید شده است.

دکتر محمدحسین امید با بیان اینکه امروز با توجه به شرایط موجود در تمام دنیا آموزش ها به سمت مجازی است، گفت: در این نیمسال تحصیلی ۹۰ درصد مدرسان ما توانستند از وضعیت تکنولوژی آموزشی موجود استفاده و به دانشجویان آموزش‌های مورد نیاز را ارائه دهند که در نیمسال آینده مشکلات قطعا کمتر خواهد شد تا همه مدرسان و دانشجویان بتوانند آموزش ها را به بهترین شکل ممکن ارائه دهند.

وی بیان کرد: در دو سال گذشته بیش از ۵۰ درصد دانشجویان این دانشگاه مسن بوده و میانگین سنی بالای ۴۰ سال داشتند که در نیم سال اول ۹۸-۹۹ بخش قابل توجهی از دانشجویان دارای سن ۲۸ سال بودند که این موضوع نشان دهنده تغییر بافت دانشجویی و افزایش سطح توقعات آنان در آموزش است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خاطرنشان کرد: در این دوره ای که شعار ما ارتقای کیفیت است نمی توانیم به هر مدرسی راضی باشیم و باید متوجه موقعیت خود باشند و تلاششان را بیشتر کنند.

وی از اجرای طرح سطح بندی مدرسان در دانشگاه جامع علمی کاربردی خبرداد و گفت: با اجرای این طرح دستمزد آنان افزایش یافته، دروس بیشتری را می‌توانند بگیرند و اختیارات آنان نیز بالا می رود.

دکتر محمدحسین امید تاکید کرد: افتخار ما این است دانش آموخته دانشگاه جامع علمی کاربردی، خودش کارآفرین و خلاق باشد، خودش شغل ایجاد کرده و چند نفر دیگر را هم بکار بگیرد.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از تلاش های دکتر حبیب  دانش منش رئیس واحد استانی فارس به جهت ایجاد مرکز نوآوری تصریح کرد: این مرکز باید به سمتی پیش رود که دانش آموختگان با مراجعه به این مرکز به سمت تاسیس شرکت های نوآور روی آورند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: درخواست ما این است در آموزش های مجازی، استان فارس از ظرفیت و توانمندی شرکت های مختلف بهره گرفته و در سالجاری پیش رو آموزش ها را به بهترین نحو ممکن ارائه دهد.

در ادامه رئیس دانشگاه جامع علمی کابردی واحد استانی فارس بیان کرد: در راستای انتخاب استادان نمونه، بیش از ۶۰ استاد از مراکز مختلف معرفی شد که در نهایت بر اساس آئین‌نامه و مقررات آموزشی تدوین شده ۱۸ نفر به عنوان استاد برتر انتخاب شدند.

وی بیان کرد: استادان نمونه دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی فارس در شش حوزه مختلف از جمله گروه آموزشی صنعت، مدیریت و خدمات اجتماعی، کشاورزی، فرهنگ و هنر، معارف اسلامی، علوم پایه، انتخاب شده و از هر حوزه سه استاد را شایسته قدردانی دانسته و مورد تجلیل قرار گرفتند.

دکترحبیب دانش‌منش به موضوع آموزش در وضعیت کرونایی پرداخت و گفت: پس از شیوع کرونا و تعطیلی مراکز دانشگاهی، آموزش‌ها به صورت مجازی دنبال و در آن نیز با تدوین آیین‌نامه و مقررات سعی شد به بهترین نحو ممکن به ارائه آموزش بپردازیم.

سپس دکتر ارسلان اشرافی مدرس دانشگاه و سرپرست مرکزآموزش علمی کاربردی دادگستری فارس نیز در این مراسم به عنوان نماینده مدرسان اظهار داشت: به عنوان یک معلم خود و همکارانم را به دو صفت تعهد و تخصص توصیه می‌کنم و تعهد از این جهت که هرگاه فردی تمام پله های ترقی علم و دانش را بپیماید و در حوزه مطالعاتی خود و علوم مرتبط با آن به بالاترین درجه هم برسد باید به اصول دینی، مذهبی اخلاقی و انسانی پایبند باشد.

دکتر اشرافی گفت: اقدامات برنامه محور، نظم و انضباط اداری نیکو، فرآیند صحیح جذب مدرسان، استفاده از استادان توانمند در تدریس و مدیران لایق در راس این مراکز سبب شده تا دانشجویان این دانشگاه موفق به ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌های معتبر کشور شدند.

در این مراسم، مراکزآموزش علمی کاربردی برتر استان فارس در حوزه کارآفرینی معرفی و از دکتر سید ابوالقاسم دهقان بنادکی رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی فراسان، مهندس محمد رضا افراسیابی رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر شیراز و دکتر مهرداد مومن زاده رئیس موسس مرکز آموزش علمی کاربردی کازرون تجلیل شد.

همچنین این مراسم با تجلیل و اهدای لوح تقدیر به مدرسان برگزیده مراکز آموزش علمی کاربردی پایان یافت.

لیست اسامی مدرسان نمونه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس