عمومی | دانشگاه سلمان فارسی کازرون

دکتر فاضل‌نیا: دانشگاه سلمان فارسی، امید مردم کازرون است؛ برای تقویت این امید آمده‌ام / سرپرست جدید دانشگاه، فعالیت خود را به طور رسمی آغاز نمود

به دنبال ابلاغ حکم دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، صبح امروز هفدهم تیرماه، دکتر غریب فاضل‌نیا، سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون، با استقبال دکتر انوشیروان غفاری‌پور، ریاست پیشین دانشگاه، هیئت‌رییسه، جمعی از اعضا هیئت علمی و کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون، ضمن ورود به این دانشگاه، فعالیت خود را به عنوان سرپرست دانشگاه به صورت رسمی آغاز نمود.

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر غفاری‌پور، رییس پیشین این دانشگاه در نشستی مشترک با دکتر فاضل‌نیا، ضمن تبریک و خیرمقدم به ایشان، خاطرنشان نمود: خوشحال و خرسند هستم فردی دانشگاهی که هم دارای سوابق مدیریتی در دانشگاه هستند و هم شناخت خوبی از منطقه کازرون دارند به عنوان سرپرست دانشگاه معرفی شده‌اند و با شناختی که از دکتر فاضل‌نیا دارم، امیدوارم بتوانند با همراهی سایر مسوولین شهرستان، استان و وزارتخانه، گام‌های موثری را در رشد کمی و کیفی دانشگاه بردارند.
دکتر غفاری‌پور در ادامه به فعالیت‌های صورت گرفته در دوره‌ی دو ساله‌ی مدیریت خود اشاره نمود و خاطر نشان کرد: طی این دو سال با همراهی و همکاری معاونین، کارکنان، اعضا هیئت علمی و سایر دلسوزان و مجموعه مدیریتی شهرستان، توانستیم گام‌های موثری را در فعال نمودن پروژه‌های عمرانی پردیس، جذب خیرین برای کمک به دانشگاه، برطرف نمودن برخی مشکلات آموزشی، توسعه فعالیت‌های فرهنگی و... برداریم و بر خودم لازم می‌دانم که از تلاش‌ها و همراهی‌های تمامی آن‌هایی که در این مدت با بنده و دانشگاه سلمان فارسی همکاری و همراهی داشته‌اند، تشکر نمایم.
رییس پیشین دانشگاه سلمان فارسی کازرون در ادامه با برشمردن برخی از چالش‌ها و مشکلات پیش‌روی دانشگاه، ابراز امیدواری نمود با تقویت تلاش‌ها و همکاری‌ها و با مدیریت دکتر فاضل‌نیا، این مشکلات نیز برطرف شود تا دانشگاه سلمان فارسی کازرون به عنوان تکیه‌گاه علمی مناسبی برای این شهرستان و جامعه دانشگاهی با کیفیت بهتری به ایفای نقش بپردازد.
در ادامه این نشست، دکتر فاضل‌نیا، سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون با تقدیر و تشکر از فعالیت‌های صورت گرفته در دوران مدیریتی دکتر غفاری‌پور، خاطرنشان نمود: در ابتدا بایستی یاد و خاطره‌ی تمامی افرادی که از بدو تاسیس این دانشگاه تاکنون برای ارتقا و رشد کمی و کیفی آن تلاش کرده‌اند را گرامی بدارم و از جمله زنده‌یاد آیت‌الله ایمانی و حجت‌الاسلام شهید خرسند و سایر ائمه محترم جمعه، مسوولین محترم شهرستان و همچنین روسا، مجموعه هیئت‌رییسه‌ها و کارکنان پیشین و فعلی دانشگاه یادکرده و از تلاش‌هایشان تشکر کنم که توانسته‌اند با مجموعه فعالیت‌های خود، دانشگاه سلمان فارسی کازرون را به جایگاه فعلی‌اش برسانند.
دکتر فاضل‌نیا در ادامه ضمن اشاره به سیاست‌گذاری‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، خاطرنشان نمود: رشد کیفی دانشگاه‌ها از جمله چشم‌اندازهای اصلی وزارت علوم برای ارتقا سطح خدمات‌دهی نظام دانشگاهی به کشور است و امیدواریم با تقویت تلاش‌ها و استفاده بیشتر از ظرفیت‌های متعدد موجود در شهرستان، استان و کشور، بتوانیم دانشگاه سلمان فارسی کازرون را به سطح مناسب‌تری از ارایه خدمات علمی، آموزشی و پژوهشی به دانشجویان، عموم مردم و جامعه دانشگاهی کشور ارتقا دهیم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه این دانشگاه برند کازرون است، خاطرنشان نمود: دانشگاه سلمان فارسی، امید مردم کازرون است و بنده برای تقویت این امید آمده‌ام. این دانشگاه، دانشگاهی جوان است و ضمن تعامل بیشتر با فضای عمومی جامعه و همچنین ارتقای سطح کیفی خدمات خود، می‌تواند به بخشی از انتظارات درست و اصولی مردم فهیم کازرون و مسوولین و دلسوزان محترم آن جامه عمل بپوشاند.
سرپرست جدید دانشگاه سلمان فارسی کازرون یادآور شد: هرکجا دستی برای توسعه و پیشرفت دانشگاه و شهرستان و کشور جلو آمده باشد، آن دست را به گرمی می‌فشارم و با آنچه که از مردم، مسوولان و دلسوزان محترم این شهرستان سراغ دارم، امیدوارم که بتوانیم با استفاده مناسب از ظرفیت‌ها و حمایت‌های آنها، مشکلات پیش‌روی دانشگاه را برطرف نموده و به توسعه آن کمک نماییم.
دکتر فاضل‌نیا همچنین با تاکید بر لزوم همدلی و همراهی همه‌ی نیروها و ظرفیت‌ها، خاطرنشان نمود: با کمک مردم فهیم شهرستان کازرون، مجموعه مدیریتی این شهرستان که مسوولیت راهبری توسعه شهرستان را برعهده دارند و هم‌راستا با سیاست‌ها و اهدافی که وزارت علوم تعیین کرده‌است، جایگاه دانشگاه سلمان فارسی کازرون را ارتقا خواهیم داد.
گفتنی است دکتر غریب فاضل‌نیا پیش از این در دانشگاه زابل حضور داشت که از جمله سوابق اجرایی وی می‌توان به رییس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه زابل، رییس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه زابل، رییس دانشکده آب و خاک دانشگاه زابل، مدیر گروه جغرافیا دانشگاه زابل، رییس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه زابل، نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در هیئت نظارت بر تشکل‌های دانشگاهیان در دانشگاه زابل، عضو و نماینده هیئت اجرایی جذب دانشگاه زابل در دانشکده ادبیات و علوم انسانی و عضویت در چندین انجمن علمی و کمیسیون برنامه‌ریزی درسی مجموعه علوم جغرافیایی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اشاره کرد. دکتر فاضل‌نیا همچنین راهنمایی و مشاوره بیش از ۸۰ پایان‌نامه کارشناسی ارشد و چاپ و ارایه بیش از یکصد مقاله علمی در مجلات و کنفرانس‌های بین‌المللی و داخلی را در کارنامه پژوهشی خود دارد.