پروژه توسعه تخت های اورژانس بیمارستان امام خمینی(ره) فیروزکوه آغاز شد
کلنگ عملیات پروژه توسعه و بهسازی بخش اورژانس بیمارستان امام خمینی(ره) فیروزکوه به زمین زده شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و به نقل از شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه، مراسم کلنگزنی پروژه توسعه و بهسازی بخش اورژانس بیمارستان امام خمینی(ره) فیروزکوه برگزار شد.
این مراسم با حضور با حضور دکتر رسولی نژاد نماینده مردم فیروزکوه و دماوند در مجلس شورای اسلامی، دکتر رجب ترقی سرپرست شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه، دکتر حیدری سرپرست بیمارستان امام خمینی (ره) ،مهندس یوسفی جمارانی فرماندار شهرستان و تعدادی از مدیران دستگاههای اجرایی انجام شد .
بر اساس این گزارش این پروژه در دو فاز توسعه و بهسازی بخش اورژانس بیمارستان اجرا خواهد شد و پیش بینی می شود ظرف مدت ۴ ماه فاز اول این پروژه به بهره برداری برسد.
با اجرای این پروژه، تعداد تخت های اورژانس به ۱۸ تخت افزایش یافته و ۲۱۵ متر مربع به زیر بنای بیمارستان امام خمینی(ره) فیروزکوه اضافه خواهد شد .
انتهای پیام/
کدخبرنگار: ۷۷۰۱س.ق