عمومی | دانشگاه جامع علمی کاربردی

نخستین رویداد ملی شتاب گیاهان دارویی و بلوط در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان لرستان برگزار شد

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی‌کاربردی واحد استانی لرستان، با حضور دکتر موسی زاده مدیر کل دفتر امور پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر سعید فرح بخش رئیس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی واحد استانی لرستان و جمعی از فعالان این عرصه، نخستین رویداد ملی شتاب گیاهان دارویی و بلوط با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی  واحد استانی لرستان و برخی از دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی، به‌صورت مجازی برگزارشد.

رئیس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی واحد استانی لرستان در اولین رویداد شتاب مجازی گیاهان دارویی و بلوط، اظهار کرد: هدف اصلی رویدادهای شتابی و استارتاپی استفاده از ظرفیت‌های بومی است.

وی بیان کرد: از آنجا که در استان لرستان ظرفیت‌های بالایی در خصوص گیاهان دارویی و بلوط وجود دارد، بر آن شدیم تا با برگزاری چنین رویدادی بتوانیم از این ظرفیتها و در این بخش‌ها بیشتر استفاده کنیم.

دکتر سعید فرح بخش افزود: اعتقاد داریم در استان لرستان استعدادهای فراوانی وجود دارند و دانشگاه‌ها باید بستر لازم برای پرورش این استعدادها را فراهم کنند و صاحبان ایده نیز می‌توانند از این ظرفیت‌ها استفاده کنند.

وی یادآور شد: ترویج فرهنگ کارآفرینی، استفاده از ظرفیت‌های موجود استان لرستان، شناسایی و معرفی نوآوری در حوزه گیاهان دارویی و بلوط، حمایت از ایده‌های برتر، معرفی آنها به صنایع، سرمایه‌گذاران و مراکز رشد، ارتقای توانمندی فعالان در این حوزه و... از اهداف برگزاری چنین استارتاپی است.

رئیس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی واحد استانی لرستان افزود: مجموعا ۵۶ ایده از سراسر کشور به دبیرخانه رویداد شتاب گیاهان‌دارویی و بلوط ارسال شد که از بین آنها ۱۵ ایده با نظر داوران انتخاب شدند که  ایده‌های برتر را معرفی خواهیم کرد و جوایز نقدی و طرح‌های حمایتی برای آنها درنظر گرفته‌ایم.
گفتنی است دراین رویداد، کلثوم بختیاری در خرید و فروش و صادرات اینترنتی گیاهان دارویی، علی‌حسین بیرانوند  برای ایده اقتصادی کردن دیم‌زارها و مراتع تخریب یافته با کاشت گیاهان دارویی، جمشید منصوری در تجارت گیاهان، علی کردی در فراوری گرد بلوط برای استفاده دارویی و دانش کردی در گردشگری منابع طبیعی و پرورش سنجاب به ترتیب به‌عنوان نفرات برتر معرفی شدند.

در حاشیه این مراسم، از مظفر افشار (پدر بلوط ایران) بابت همکاری صمیمانه در برگزاری این رویداد ملی تجلیل بعمل آمد.