بهره گیری از خرد جمعی با راه اندازی اولین شبکه تفکر سلامت معاونت بهداشت
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در راستای راه اندازی اولین شبکه تفکر سلامت حوزه بهداشت؛ روز دوشنبه ۹ تیر۱۳۹۹ نشست خبری با حضور دکتر عشرتی؛ معاون بهداشت دانشگاه ، دکتر نجفی مقدم؛ رئیس گروه بیماری های غیر واگیر ،دکتر احمدی ؛ مدیر روابط عمومی دانشگاه و اصحاب رسانه در مرکز همایش های رازی برگزار شد.
در ابتدا دکتر احمدی؛ مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن تبریک دهه کرامت عنوان کرد:بیش از۵ میلیون نفر در مناطق غرب و جنوب غرب تحت پوشش خدمات بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران قرار دارند؛ لذا این نشست در راستای تبیین اقدامات معاونت بهداشت انجام شده است.
سپس معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران از حضور اصحاب رسانه تشکر کرد و بیان داشت: یکی از اقداماتی که به همت همکاران حوزه بهداشت آغاز شده ؛ ایجاد اولین شبکه تفکر سلامت است که شامل مجموعه ای از اتاق های فکر بهم پیوسته ، مستمر و در حال تبادل اثر با یکدیگر می باشد.
ایشان با اشاره به این نکته که تاریخچه تشکیل اتاق فکر در معاونت بهداشت دانشگاه به سال ۹۰ بر می گردد، افزود: انتخاب اعضای اتاق فکر بر اساس ایده، خلاقیت ، مهارت و سوابق پژوهشی انجام می شود.
دکتر عشرتی تصریح کرد: مسائل قابل طرح در اتاق فکر با توجه به پیچیدگی، گستردگی و اهمیت موضوع انتخاب می شوند.
وی افزود: هدف ما این است که همه همکاران در تمام سطوح استراتژیک را در این تفکر سهیم نماییم و از خرد جمعی نخبگان در این شبکه بهره مند شویم.
دکتر عشرتی اظهار کرد: ارتقاء سلامت در راستای بهبود عملکرد سازمانی ، افزایش بهره وری ، ترویج اشاعه فرهنگ کارگروهی و ایجاد هم افزایی از اهم سیاستهای ایجاد شبکه تفکر سلامت است.
معاون بهداشت دانشگاه خاطرنشان کرد: در جریان شیوع کرونا، برخی خدمات مراقبت اولیه سلامت بویژه برای گروههای پرخطر ( نوزدان، مادران باردار و سالمندان) کاهش پیدا کرد که با بهره گیری از خرد جمعی و برنامه راهبردی در شبکه تفکر سلامت توانستیم تمهیداتی بیاندیشیم تا به خدمات جاری آسیبی وارد نشود.
با توجه به مستمر بودن بحران کرونا، ایشان بر رعایت ملاحظات بهداشتی وفاصله گذاری اجتماعی ، کاهش ترددهای غیر ضروری و استفاده از ماسک در مکان های عمومی تاکید کرد.
در ادامه مسئول شبکه تفکر سلامت معاونت بهداشت دانشگاه توضیحاتی در خصوص روند راه اندازی این برنامه را عنوان کرد و افزود: با سرمایه گذاری روی شبکه تفکر سلامت ، یک دانشگاه بزرگ و متنوع از افراد هوشمند ، توانمند ، بامهارت تفکر و دید سیستماتیک در تمام گروهها ایجاد می شود و از یک رقابت به همکاری ،هم افزایی و پاسخگویی سریع در این شبکه دست می یابیم که امید است گسترش یابد.
دکتر نجفی مقدم با اشاره به تدوین نقشه راهبردی حوزه بهداشت برای اپیدمی های آتی از اجرای پروژه های اولین شبکه تفکر سلامت خبر داد که از مهمترین آنها می توان ، پروژه راه اندازی سامانه کشوری ۱۵۶۹ مرتبط با کووید-۱۹ و آنلاین کردن مراکز خدمات ۱۶ و ۲۴ساعته با هدف کاهش بار بیمارستانی را نام برد.
در پایان نشست، جلسه پرسش و پاسخ با حضور اصحاب رسانه تشکیل شد.
تهیه خبر : رهنورد