عمومی | دانشگاه علوم پزشکی ایران

پایان هفده ماه خدمت در جایگاه معاون آموزشی/ دکتر باقری فرد جایگزین دکتر مظاهری نژاد شد




آیین معارفه دکتر ابوالفضل باقری فرد به عنوان سرپرست جدید معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران و تکریم دکتر علی مظاهری نژاد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر علی مظاهری نژاد؛ معاون سابق آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران در این مراسم که شنبه هفتم تیر ۱۳۹۹ برگزار شد، گفت: در این مدت هفده ماه که در خدمت اساتید و دانشجویان بودم، تلاش کردم که عقل و دل را به هم نزدیک کنم و بعد تصمیم بگیرم.
وی بیان نمود که تمام تلاش خود را کردم که در جایگاه معاونت آموزشی دانشگاه انصاف و عدالت و قوانین و مقررات را رعایت کنم.
دکتر مظاهری نژاد ضمن تشکر از همکاران سخت کوش دانشگاه از همگان طلب حلالیت نموده و برای معاون جدید آموزشی، آرزوی موفقیت کرد و گفت: امیدوارم دکتر باقری فرد با درایت و مدیریت خوبی که دارند، سکان آموزش دانشگاه را به دست بگیرند و به خوبی این کشتی را هدایت کنند.
وی همچنین خاطر نشان کرد: با بروز بحران کرونا در کشور و ضرورت آموزش مجازی، با وجود همه تلاش ها و برنامه ریزی ها انجام شده، مشکلات زیادی داشتیم اما در این مدت کوتاه سعی کردیم، زیر ساخت ها را برای ترم آینده آماده کنیم؛ انشالله با مدیریت دکتر باقری فرد کمبودهای آموزش مجازی در دانشگاه علوم پزشکی ایران رفع می شود.
دکتر ابوالفضل باقری فرد نیز در ادامه ضمن عرض خسته نباشید به دکتر مظاهری نژاد، اظهار کرد: وقتی سمتی به فرد داده می شود از یک سو باعث خوشحالی است که به وی اعتماد شده اما از سوی دیگر نگران کننده است چرا که این سمت ها در واقع شغل نیستند بلکه مسئولیت هستند. به ویژه جایگاه مهمی مانند معاونت آموزشی یک دانشگاه.
وی با بیان اینکه آنچه دانشگاه را از سایر موسسه ها متمایز می کند، آموزش است، افزود: من فکر می کنم که یکایک ما بر این باوریم که رکن اصلی یک دانشگاه معاونت آموزشی است و آنچه که اهمیت آن را بیشتر می کند، جمعیت هدفی است که به دانشگاه می آیند.
دکتر باقری فرد گفت: بهترین های مملکت با سرمایه گذاری کشور و زحمت والدین به دانشگاه می آیند و اگر ما نتوانیم آموزش آنها را به خوبی انجام بدهیم، ظلم بزرگی به کشور و این خانواده ها شده است.
وی همچنین خاطرنشان کرد: قطعا کارهای زیادی در معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شده و وظیفه ما این است که وضع موجود در حوزه هایی که کار به خوبی انجام می شود، حفظ کنیم و در حوزه هایی که نیاز به کار بیشتر دارد مانند آموزش مجازی تلاش بیشتری بکنیم.
دکتر حمید اکبری؛ قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این آیین، دانشگاه علوم پزشکی ایران را یکی از دانشگاه های برتر کشور دانست و اظهار کرد: این دانشگاه همواره نقطه اتکا وزارت بهداشت در امور مختلف بوده و هر جا که لازم بوده، همکاری خوبی داشته است.
وی با اشاره به تعهد و دلسوزی دکتر مظاهری نژاد در جایگاه معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت: از این ایشان خواسته شده تا به عنوان عضو شورای مشاوران و مسئول کارگروه بررسی و ساماندهی تشکیلات گروه های آموزشی و دانشکده ها با معاونت آموزشی وزارت بهداشت همکاری کند.
دکتر اکبری با اشاره به پذیرش مسئولیت آموزش در این شرایط ویژه از سوی دکتر باقری فرد، افزود: کرونا زندگی جاری بشر را تحت تاثیر قرار داده و موجب شده تا به مواردی که فکر می کردیم نیاز چند سال آینده  است، به اجبار الان فکر کنیم.
وی گفت: کووید ۱۹ به نقطه عطفی برای آموزش در همه دنیا تبدیل شده؛ به ویژه آموزش سلامت که درگیری بیشتری در این شرایط دارد، باید تحول جدی تر را دنبال کند.
قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت در پایان خاطرنشان کرد: قطعا در همه حوزه ها به ویژه در آموزش به دوران قبل از آن برنخواهیم گشت. بنابراین لازم است نگاهی جدید به آموزش سلامت داشته باشیم.
دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در پایان این آیین،  تاکید کرد: نظام آموزشی کشور به ویژه نظام آموزشی مرتبط با سلامت روزهای سختی را سپری می کند.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان یکی از دانشگاه های بزرگ کشور هم رسالت ملی و هم رسالت بین المللی در توسعه آموزش دارد، افزود: در حال حاضر دو هزار دانشجو در این دانشگاه تحصیل می کنند، بیش از ۵۰ هزار نفر تاکنون فارغ التحصیل شده اند و حتما میلیون ها نفر در سالهای آینده در این دانشگاه تحصیل می کنند.
وی خاطر نشان کرد: هر یک از ما متعلق به این جریان هستیم و نه سوار بر آن و فقط باید تلاش کنیم، نقش خود را به خوبی ایفا کنیم.
دکتر کوهپایه زاده ضمن تشکر از تلاش های دکتر مظاهری نژاد در معاونت آموزشی دانشگاه، افزود: ایشان در این مدت تمام تلاش خود را کردند، وقت گذاشتند و به تکالیف خود عمل کردند.
وی با اشاره به تلاش همه افراد در معاونت آموزش، در دانشکده ها و در بیمارستان های آموزشی، گفت: همگی تلاش کردند تا آموزش ما در این نقطه قرار بگیرد اما نیاز بود تا فعالیتهای آموزشی دانشگاه با انرژی و جنگندگی بیشتر و شکل افزوده تری جلو برود. بنابراین از دکتر باقری فرد خواستیم تا در این مسیر به ما کمک کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در پایان با بیان اینکه جابجایی افراد بدون تغییر فرآیندها ما را به جایی نمی رساند، افزود: باید فرآیند ها اصلاح شود تا بتوانیم گام به جلو برداریم. انشالله با لطف الهی و خردجمعی این هدف حتما محقق خواهد شد.

خبر: دزفولی
عکس : پور رسول - نجفی