عمومی | دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا

تجدید قوا و سازماندهی گروه های مردم نهاد و اتحادیه های صنفی و ورزشی فسا برای مهار کرونا

جلسه ی هم اندیشی و سازماندهی گروه های مردم نهاد، اتحادیه های صنفی و ورزشی شهرستان فسا با هدف مشارکت نهادهای مردمی در مهار بیماری کرونا و خارج کردن شهرستان فسا از وضعیت قرمز در سالن اجتماعات اداره ی جهاد کشاورزی برگزار شد.

به گزارش وب دا فسا؛ در این جلسه که با حضور معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرماندار شهرستان فسا، فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج فسا، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، نمایندگان گروه های مردم نهاد و اتحادیه های ورزشی و صنفی مشکلات پیش روی اصناف، مردم و ورزشکاران و نحوه ی مشارکت خود در همکاری با دانشگاه علوم پزشکی و سایر دستگاه های دولتی برای مهار بیماری کرونا را بیان کردند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن تقدیر از همکاری گروه های مردم نهاد در پیشگیری و کنترل بیماری کرونا اظهار کرد: برای غلبه بر بیماری کرونا باید تمامی ادارات و سازمانهای شهرستان فسا با دانشگاه علوم پزشکی همکاری نزدیک داشته باشند . ما در حال حاضر با کاهش حساسیت مردم و باز شدن مشاغل پرخطر روبرو هستیم که باعث افزایش تعداد مبتلایان و وارد شدن شهرستان به وضعیت قرمز شده است .

دکتر جلال کریمی افزود: ما راهی به جز تغییر سبک زندگی نداریم و در حال حاضر برگزاری مراسمات عروسی و ختم نوعی تعدی به حقوق سایر اقشار جامعه محسوب می شود و جان مردم را به خطر می اندازد، می توان زندگی ها را بدون تجملات و با حداقل های ممکن آغاز کرد و بسیاری از این مراسمات را برگزار نکرد.

وی اضافه کرد: فاصله گذاری اجتماعی فقط به معنای رعایت فاصله ۲ متر از یکدیگر نیست بلکه مفهوم بالاتری دارد و عدم تجمع و خروج غیرضروری از منزل و رعایت اصول بهداشتی نظیر زدن ماسک، ضد عفونی و شستشوی مرتب دستها را نیز شامل می شود .

معاون بهداشت دانشگاه تاکید کرد: با هماهنگی که با فرمانداری و دادستانی شهرستان به عمل آمده است اگر فاصله گذاری اجتماعی در بانکها، دفاتر پیشخوان و مرکز تعویض پلاک رعایت نشود به سرعت این مراکز را تعطیل خواهیم کرد.

دکتر کریمی ادامه داد: نیروی های بهداشتی و درمانی از زمان شیوع کرونا بدون وقفه درحال مبارزه هستند و علائم فرسودگی در این نیروها در حال هویدا شدن است و اگر این روند ادامه پیدا کند دانشگاه علوم پزشکی و به تبع آن کل مردم شهرستان آسیب خواهند دید ، پس باید همه ی اقشار جامعه خود را در برابر پیشگیری از بیماری کرونا مسئول بدانند.

وی گفت: تلاش خواهیم کرد در هفته های آینده از حالت قرمز خارج شویم و نیاز به مشارکت مردم، سازمانهای مردم نهاد و سایر ادارت شهرستان داریم. همینطور که بیماری به صورت انفجاری گسترش یافت باید به صورت انفجاری با آن مقابله کنیم تا بتوانیم بر آن غلبه نماییم و اگر در روزها و ماه های پیش رو این کار را انجام ندهیم با فرا رسیدن ماههای محرم و صفر و فصل سرما با مشکلات بزرگی مواجه خواهیم شد .

در ادامه فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان فسا گفت: دغدغه دانشگاه علوم پزشکی، سلامت و جان مردم است و دغدغه اداره ی صمت و اتحادیه های صنفی و کارگری، معیشیت مردم است و هر یک از سازمانها و ادارت بنا بر ماموریت و رسالت خود در حال انجام وظیفه هستند. کارها را باید به شکلی پیش ببریم که ضمن تامین معیشت مردم ، سلامت و جان آنها نیز حفظ شود.

سرهنگ علیرضا محمدی افزود: نیروهای بسیج از ابتدای شیوع کرونا با دانشگاه علوم پزشکی همکاری داشته اند و به یاری خدا این مشارکت تا غلبه بر این بیماری ادامه خواهد داشت .

سیده راضیه فنایی معاون برنامه ریزی و امور عمران فرمانداری ویژه شهرستان فسا بیان کرد: موفقیت هایی که در زمینه کنترل بیماری کرونا در شهرستان فسا به دست آمد حاصل همکاری سازمانهای مردم نهاد، اتحادیه ها، سازمانها و ادارت دولتی بود و برای رسیدن به موفقیت باید این همکاریها ادامه یابد .