روز سه شنبه سومین جلسه طرح یاوران تولید با حضور دکتر علوی رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان شمالی و دبیر کارگروه طرح یاوران تولید و معاونین اجرایی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی برگزار گردید.
در این جلسه ابتدا دکتر علوی اهمیت طرح یاوران تولید را بازگو نمودند ،همچنین نقش مدیریت جهاد کشاورزی شهرستانها را در این طرح پر اهمیت دانستند و افزودند فعالیت ها و بازدید باید هدفمند و مسئله محور باشد تا در مراحل بعدی طرح یاوران تولید بتواند اثر گذار باشد.
در ادامه پس از بحث و تبادل نظر در خصوص اولویتها، هر کدام از معاونین مطالب مهمی را در خصوص محصول ها و برطرف کردن راه های چالش های تولید مطرح نمودند.
در نهایت در این جلسه اولویت ها و مسائل بخش های اجرائی احصا شد و مقرر گردید در اسرع وقت تیم های کارشناسی با توجه به اهمیت موضوع و نوع محصول تشکیل و طرح یاوران تولید عملیاتی گردد.