مهندسی | دانشگاه صنعتی شریف

آغاز پویش نوسازی خوابگاه‌های دانشگاه صنعتی شریف

به گزارش روابط عمومی؛ روز دوشنبه ۲۷ خردادماه سال جاری، دانشگاه صنعتی شریف میزبان جمعی از فارغ‌التحصیلان بود تا پویش نوسازی خوابگاه‌ها در دانشگاه را آغاز کند.
در ابتدای این مراسم که در محل خوابگاه طرشت ۳ برگزار شد مهندس فلاح دبیر کل انجمن فارغ‌التحصیلان به تشریح ماموریت انجمن فارغ‌التحصیلان و اهمیت حمایت از دانشگاه پرداخت.
سپس دکتر فاطمی زاده، معاون دانشجویی دانشگاه، وضعیت خوابگاه‌ها را بیان کرد و اذعان داشت: در حال حاضر بیش از چهار هزار نفر از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف در هزار اتاق‌ها و سوئیت‌های خوابگاهی دانشگاه با قدمت متوسط بیش از ۳۰ سال ساکن هستند. همین‌طور فضاهای ورزشی و مطالعاتی خوابگاه‌ها نیز نیازمند توسعه است تا بتوان امکانات رفاهی مطلوب و درخور آینده‌سازان این کشور را فراهم کرد.
در ادامه دکتر آراستی، رئیس مرکز برنامه‌ریزی راهبردی و توسعه منابع دانشگاه، ضمن اعلام برنامه نوسازی خوابگاه‌ها در دانشگاه گفت: دانشگاه در نظر دارد تا سال ۱۴۰۳ تمامی خوابگاه‌های خود را نوسازی و بازسازی کند. باوجود کاهش ۱۵۰۰ درصدی بودجه سرانه دانشگاه از زمان تاسیس تاکنون، این مهم بدون حمایت نیک اندیشان محقق نمی‌شود. دانشگاه در گام نخست با هدف تامین هزینه‌های بازسازی ۱۰۰ اتاق در سال جاری، این موضوع را با دانش‌آموختگان دوره‌های اول تا دهم به‌عنوان فرزندان بزرگ خانواده دانشگاه صنعتی شریف مطرح کرده است تا با تشکیل ستادی از میان ایشان، راهبری این موضوع توسط فارغ‌التحصیلان صورت گیرد و سایر دانش‌آموختگان و نیکوکاران نیز با این حرکت اثرگذار و ماندگار همراه شوند. این پویش همچنین می‌تواند بهانه‌ای برای ارتباط پایدارتر و موثرتر با فارغ‌التحصیلان و حامیان دانشگاه باشد.
در ادامه مراسم دکتر فاطمی، معاون اداری مالی دانشگاه طی سخنانی از جایگزینی ۱۴۴ پنجره دوجداره در خوابگاه‌ها توسط دانشگاه شریف برای شروع این پویش خبر داد.
سپس نشستی با حضور فروزنده طبیبی، شاهرخ امیرابراهیمی، احمد تفقدی، امین اله حاجی رسولی‌ها، علی‌اکبر سهیلی، محمود شیری، سعید علا پور، علی‌نقی مشایخی، میر فرید مصطفوی، علیرضا مقصودی و سید محمدعلی هاشمی از فارغ‌التحصیلان دوره اول تا دهم، به‌منظور بررسی چگونگی تشکیل ستاد بازسازی و شیوه راهبری آن تشکیل شد.
دکتر مشایخی این حرکت را اشاعه دهنده فرهنگ نیکوکاری دانست و افزود: در شرایط کنونی بدون حمایت فارغ‌التحصیلان و نیکوکاران، دانشگاه به‌ سختی می‌تواند به ماموریت خود که پیشرفت کشور است جامه عمل بپوشاند.
مدعوین نشست با ارائه مثال‌هایی از موسسه‌های خیریه کشور که با شفافیت مالی و عملکرد درست توانسته ‎اند اعتماد عمومی را به سمت خود جلب کنند، بر برنامه‌ریزی درست و شفافیت در اجرا برای موفقیت این پویش تاکید کردند. همچنین ایجاد بستر مناسب برای مشارکت فارغ‌التحصیلان را رمز موفقیت این پویش دانستند و افزودند: سابقه نیکوکاری در میان فارغ‌التحصیلان دانشگاه وجود دارد که نمونه آن ساخت مدرسه‌ای در استان سیستان و بلوچستان است.
گفتنی است در این مراسم؛ فروزنده طبیبی هزینه نوسازی و بازسازی یک اتاق چهار نفره، احمد تفقدی یک اتاق چهار نفره، نصر اله محمدحسین فلاح یک اتاق چهار نفره، علی‌نقی مشایخی یک اتاق چهار نفره، میر فرید مصطفوی یک اتاق چهار نفره، علیرضا مقصودی یک اتاق چهار نفره، علی نظری ۶ اتاق چهار نفره و ۶ اتاق شش نفره، احمد مرشدیان مبلغ ۵۰ میلیون ریال را بر عهده گرفتند.
در پایان مراسم نیز حاضرین در جلسه از اتاق بازسازی و نوسازی شده نمونه بازدید کردند.