برگزاری کارگاه آموزشی و ترویجی با عنوان روش های ازدیاد ارقام و پایه های کیوی
برگزاری کارگاه آموزشی و ترویجی با عنوان روش های ازدیاد ارقام و پایه های کیوی
یک دوره کارگاه آموزشی و ترویجی با عنوان روش های ازدیاد ارقام و پایه های کیوی در پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری، در راستای فعالیت های آموزشی و ترویجی و به منظور بالا بردن سطح دانش و اطلاعات کارکنان پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری، یک دوره کارگاه آموزشی و ترویجی با عنوان روش های ازدیاد ارقام و پایه های کیوی در روز سه شنبه ۳ تیر ۹۹ با حضور همه کارکنان در پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری برگزار شد. در این کلاس علمی ترویجی دکتر مالک قاسمی از اعضای هیات علمی پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری به عنوان مدرس به آموزش کارکنان پرداختند.