دانشگاه جامع علمی کاربردی، برای ایجاد مراکز نوآوری تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی اختصاص می دهد
به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سمنان ، دکتر محمد حسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در دیدار با هیئت موسس مرکز علمی کاربردی کلران داشت، از اختصاص تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی برای راه اندازی مراکز نوآوری خبر داد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در ابتدای این نشست ضمن تشکر از رئیس واحد استانی سمنان و دست اندرکاران مرکز علمی کاربردی کلران، گفت: عدم پرداختن به کارآفرینی و اشتغال زایی یکی از آفت های مراکز علمی کاربردی در کشور است. از زمان شکل گیری این دانشگاه بالغ بر یک هزار و ۵۰ مرکز جهت توسعه کیفی ایجاد شد که به علت غیر همگن بودن در فعالیت و رشته، تعدادی از مراکز حذف شدند.
وی در ادامه بیان کرد: مرکز علمی کاربردی کلران در راستای سیاست های دانشگاه جامع علمی کاربردی عمل کرده است و قرار نبوده و نیست تامین کننده منابع مالی شرکت باشد و در این راستا آفتی که برخی مراکز علمی کاربردی با آن مواجه هستند را ندارد.
دکتر محمدحسین امید بیان کرد: با وجود شورای گسترش می توان یک رشته مرتبط با فعالیت مربوط به این صنعت تعریف و تدوین کرد و این دانشگاه تنها دانشگاهی است که در عرض ۶ ماه می تواند رشته تعریف و به مرحله اجرا درآورد بنابراین توصیه می شود در زمینه های مرتبط با این صنعت رشته تعریف شود.
وی وجود مرکز علمی کاربردی کلران در کنار شرکت شیمیایی کلران را یک سرمایه بر شمرد و گفت: با وجود این سرمایه می توان رشته های مرتبط را تعریف کرد که در این راستا دوره های کوتاه مدت را در قالب پودمان ۴۵۰ ساعت که عصاره یک دوره کاردانی است را اجرایی کرد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی از اختصاص تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی جهت ایجاد مراکز نوآوری خبر داد و گفت: این تسهیلات جهت تجهیز و اداره محصولاتی که ارائه می دهند می باشد. مراکز نوآوری که مقدمه مراکز رشد هستند خود می توانند با افراد شاغل در شرکت، مدرسین، دانشجویان و... شرکتی ایجاد کنند تا با حمایت و آموزش جهت مدیریت کسب و کار برای شرکت ها گام بردارند.
وی برگزاری استارت آپ در زمینه های مختلف را جهت حفظ کیفیت برای دانش آموختگان را موثر دانست و افزود: استفاده از محیط کار برای آموزش را نباید از دست بدهیم.
سپس دکتر قربانیان رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی سمنان عنوان کرد: مرکز علمی کاربردی کلران سمنان جزء مراکز برتر استان است. همچنین مراکز نوآوری با توجه به ظرفیت های موجود در هر مرکز ایجاد می شود و می تواند در کیفی سازی این مراکز و ارتقاء دانش علمی، تکنولوژی و نوآوری تاثیر گذار باشد. برای مرکز نوآوری نمک که دومین مرکز نوآوری این مرکز علمی کاربردی است مجوز نیز صادر شده است.
گفتنی است در این نشست صمیمی، مدیرعامل واحد تولیدی کلران و رئیس مرکز علمی کاربردی کلران نیز حضور داشتند.
جدیدترین اخبار

حلول ماه مبارک رمضان مبارک باد.
