عمومی | دانشگاه علوم پزشکی مشهد

۵۰ درصد از ظرفیت مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه به بیماران غیر کرونایی اختصاص یافته است

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: به منظور ارائه خدمات مناسبت به بیماران، با برنامه ریزی های انجام شده در حال حاضر ۵۰ درصد از ظرفیت مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه بیماران غیر کرونایی اختصاص یافته است.

به گزارش وب دا، دکتر شاپور بدیعی در نشست با دکتر حریرچی معاون کل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در مدیریت بیماران با بیان اینکه با کاهش تعداد بیماران بستری، بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا(ع) از حالت اختصاصی به بیماران کرونایی خارج شد و ارائه خدمات به بیماران غیر کرونایی در این مرکز نیز از سر گرفته شد تصریح کرد: با افزایش تعداد بیماران مبتلا به کووید-۱۹ از نیمه خرداد، بر اساس برنامه ریزی در حال حاضر ۵۰ درصد از مراکز درمانی به بیماران غیر کرونایی اختصاص یافته است و باقی ظرفیت برای استفاده در شرایط اضطراری و یا احتمالی خالی مانده است.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد قطب درمانی شرق کشور به شمار می رود اظهار کرد: به منظور ارائه خدمات مناسب در مواقع بحرانی، ۲۸۰ تخت با تمام تجهیزات و نیروی مورد نیاز آماده سازی شده است تا در زمانی که نیاز بود مورد استفاده قرار گیرد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در مدت زمان شیوع ویروس کرونا، ۵ بیمارستان رضوی، امام زمان(عج) موسی ابن جعفر(ع)، مهر و جواد الائمه (ع) مسئولیت پذیرش بیماران سکته مغزی و قلبی با کدهای ۷۲۴ و ۲۴۷ را بر عهده داشتند اظهار کرد: اجرای این برنامه نقش موثری در کاهش بار مراکز درمانی و افزایش تمرکز در ارائه خدمات به بیماران کرونایی را داشت.

دکتر شاپور بدیعی با بیان اینکه با اقدامات انجام شده میزان مرگ و میر بیماران غیر کرونایی در مناطق زیر پوشش نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است خاطر نشان کرد: در مدت زمان شیوع کرونا لحظه ای خدمات رسانی به بیماران کرونایی و غیر کرونایی مورد غفلت قرار نگرفت و با مدیریت انجام شده تمامی مراجعین از خدمات بهره مند شدند.

وی انتقال دستگاه های ونتیلاتور از بیمارستان های خصوصی به مراکز ریفرال کرونا و  اختصاص ۱۵ درصد از نیروهای پرستاری بخش خصوصی به بیمارستان های کرونایی، را از دیگر همکاری های مراکز غیر دانشگاهی برشمرد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: با اختصاص تعدادی از آمبولانس های حوزه اورژانس ۱۱۵ به بیماران کرونایی، تنها بخشی از ناوگان در این زمینه مورد استفاده قرار گرفت و سایر تجهیزات و امکانات اورژانس در خدمت بیماران غیر کرونایی بود که این امر از انتشار ویروس کرونا به شکل قابل توجهی جلوگیری کرد.

وی اجرای برنامه نظام ارجاع و سطح بندی خدمات و همچنین اختصاص سه مرکز درمانی شریعتی، ۶۱۰ تختخوابی امام رضا(ع) و قائم(عج) به بیماران کرونایی را از دیگر اقدامات انجام شده برشمرد.

{jcomments on}