عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

92 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف در شهرستان بوشهر به مراجع قضایی معرفی شدند

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، مهندس حسن فخرایی افزود: برنامه سلامت نوروزی بهداشت محیط بوشهر باهدف تأمین مصرف‌کنندگان و ارتقای شاخص‌های بهداشتی در اسفندماه 96 و فروردین‌ماه 97 تشدید گردید.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر عنوان کرد: در راستای نظارت‌ها و ارتقای سلامت شهروندان و مسافرین نوروزی، ایمنی آب و مواد غذایی و کنترل بیماری‌های منتقله از آب و غذا، دفع صحیح پسماندها و پساب، پایش کمپ‌های اسکان مسافرین، برنامه سلامت نوروزی در قالب بازرسی‌های مستمر در ساعات اداری، غیر اداری و در روزهای تعطیل تشدید گردیده است.
مهندس فخرایی اضافه کرد: طی این فعالیت‌ها از 15 اسفندماه 96 لغایت 15 فروردین 97 تعداد 3 هزار و 365 بازرسی از مراکز عرضه مواد غذایی و صنوف حساس انجام شد و همچنین از 603 مورد از اماکن عمومی بازدید بهداشتی صورت پذیرفت.
وی عنوان داشت: در این بازرسی‌ها مقدار 3 هزار و 550 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ‌مصرف گذشته و فاسد طی برنامه طرح ضربت جمع‌آوری و معدوم گردید و تعداد 9 مرکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی متخلف پلمپ و همچنین تعداد 92 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف به مراجع قضایی معرفی گردیده است.
مهندس فخرایی تأکید کرد: در برنامه تأمین سلامت غذایی شهروندان و مسافران نوروزی، جهت کنترل میکروبی تغذیه‌ای و محصولات غذایی تولیدی صنوف حساس، استفاده از دستگاه‌های پرتابل (آلودگی سطوح، PH، شوری، دما و حرارت و TPM روغن مصرفی) در دستور کار قرارگرفته است که تعداد 638 موردسنجش انجام‌شده است.
وی افزود: به‌منظور حفظ سلامت شهروندان و حساسیت موضوع، کلیه هتل‌ها، کمپ‌ها، ستاد اسکان، پارک‌ها، مساجد و مدارس بازرسی انجام و مطابق چک‌لیست آیتم‌های بهداشتی پایش می‌گردند.
مهندس فخرایی یادآور شد: مسافران و شهروندان عزیز می‌توانند شکایات بهداشتی خود را با شماره 190 سامانه کشوری در میان بگذارند.
انتهای پیام/ ا.س- 3000