جلسه هم اندیشی تولید، اشتغال زایی و کارآفرینی با حضور کارآفرینان و مسئولین دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی : جلسه هم اندیشی تولید ،اشتغال زایی و کارآفرینی با حضور کارآفرینان موفق و مسئولین دانشگاه فنی و حرفه ای استان روز دوشنبه مورخه ۲۶۰۳۹۹ به منظور همفکری و ارائه پیشنهاد و راهکار جهت بهبود روند فضای کسب و کار و درآمد زایی در اتاق ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی : جلسه هم اندیشی تولید ،اشتغال زایی و کارآفرینی با حضور کارآفرینان موفق و مسئولین دانشگاه فنی و حرفه ای استان روز دوشنبه مورخه ۲۶/۰۳/۹۹ به منظور همفکری و ارائه پیشنهاد و راهکار جهت بهبود روند فضای کسب و کار و درآمد زایی در اتاق ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی برگزار شد.
دکتر یوسفی ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان در خصوص تربیت و آموزش نیروی ماهر و کارآمد برای ورود به بازار کار گفت: نقش آموزش برای افرادی که می خواهند وارد عرصه کسب و کارو کارآفرینی شوند نقش انکار ناپذیرو بسیار حیاتی است ودانشگاه فنی و حرفه ای با وجود پتانسیلهای موجود به عنوان تنها دانشگاهی محصوب می شود که با تربیت نیروی ماهر و کارآمد توانسته در بحث اشتغال و کارآفرینی به نحوه مطلوبی عمل نماید.
وی در ادامه ضمن بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفه ای در زمینه اشتغال شاهد به فعلیت رسیدن در زمینه های بالقوه هست تصریح کرد نیروی کار ماهر و کارآمد در دانشگاه فنی و حرفه ای بسیار است که باید در جایگاه موثر مورد استفاده قرار گیرند.
دکتر ذهبی کارآفرین و تولید کننده محصولات گیاه پزشکی ضمن اشاره به بحث آموزش در زمینه کار و کار آفرینی اظهار داشت اولین و مهمترین کام اساس قبل از ایجاد اشتغال توانمندسازی افراد می باشد که دانشگاه فنی و حرفه ای در این زمینه توانسته با تربیت نیروی کارماهر و توانمند خوب عمل نماید.
وی در ادامه گفت : مهمترین مشکل در زمینه اشتغال عدم لینک و ارتباط بین صنعت، بازار کار و دستگاههای مختلف با دانشگاه است که امید است این ارتباط به نحو مطلوبی برقرار شود تا شاهد به کارگیری افرادی با مهارتهای مرتبط در بحث اشتغال باشیم.
خانم مهندس هوتی دیگر کارآفرین حاضر در این جلسه بودند که با بیان دیدگاهها در حوزه تخصص فعالیت کاری خود که تولید محصولات صنایع دستی می باشد پرداختند.
مابین جلسه فرصتی ایجاد شد که جمع حاضر ازپتانسیلهای موجود دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی و آموزشکده فنی و حرفه ای شهید بهشتی بازدید بعمل آوردند
در قسمت پایانی این جلسه بعد از بازدید از مراکز کارآفرینان حاضر اظهار داشتند زمینه برای تولید دو محصول از محصولات گیاه پزشکی و دو محصول از محصولات صنایع دستی که به پنج کشور صادر می شود فراهم می باشد و حاضریم با امضا تفاهم نامه فی مابین در بحت توسعه کارآفرینی همکاری لازمه را با دانشگاه داشته باشیم.