برگزاری همایش طرح ملی هر خانه یک پایگاه سلامت در شهرستان پیشوا
همایش طرح ملی هر خانه یک پایگاه سلامت با حضور رابطان سلامت محلات و مربیان رابطان با رعایت پروتکل های بهداشتی در شبکه بهداشت و درمان پیشوا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا، در این همایش دکتر امینی سرپرست شبکه، رابطان سلامت محلات، مربیان رابطان در مراکز تحت پوشش، بهداشت و درمان، معاون امور بهداشتی شبکه و کارشناسان و مسئولان واحدهای مختلف شبکه حضور داشتند.
دکتر امینی سرپرست شبکه در این همایش گفت: طرح هر خانه یک پایگاه سلامت؛ اتفاقی جدید در نظام سلامت است. حضور پرشور رابطان سلامت برای اجرای این طرح ملی لازم و ضروری است. در این طرح نظام سلامت به تمام خانه های کشور ورود می کند.
محمود مهاجر معاون امور بهداشتی شبکه نیز به تبیین جزییات طرح و شرح وظایف رابطان سلامت در اجرای برنامه پرداخت و بر رسیدن به شاخص های سلامت با همکاری و مشارکت حداکثری رابطان و سفیران سلامت تاکید کرد.
مویدی مسئول آموزش و ارتقای سلامت شبکه نیز نقش مشارکت و همراهی مردم را در موفقیت طرح های بهداشتی غیر قابل انکار دانست و گفت: در این طرح در هر خانواده یک نفر به عنوان سفیر سلامت خانواده در سه حیطه پیشگیری، خدمات درمانی و توانبخشی به صورت حضوری و مجازی آموزش می بیند و مسئول انتقال آموزشها به خانواده خود می شود.
وی افزود: رابط سلامت، سفیر سلامت فعالی است که آموزش های دیده شده در سه سطح را علاوه بر خانواده خود به ۴۰ سفیر سلامت خانوار تحت پوشش نیز انتقال می دهد.
در ادامه اردستانی مسئول سلامت روان شبکه تاکید کرد: برای تغییر و تحول فرد در خصوص یک رفتار باید از مرحله پیش تفکر (نداشتن آگاهی) به تفکر در مورد رفتار رسید و برای تغییر، اقدامات لازم مثل هدف گذاری، برنامه ریزی و شروع تغییر رفتار را آغاز کنیم.
وی در ادامه گفت: بعد از دستیابی به هدف، نگهداشتن و تثبیت هدف هایی که به آنها دست یافتیم کار سختی است که باید با نظارت، استفاده از یادآورها، مشاوره و مطالعه مداوم به مرحله ثبات برسیم.
میرزاخانی مسئول بیماری های واگیر شبکه نیز در خصوص آموزش پیشگیری و کنترل بیماری های تنفسی، شناخت انواع آنفولانزا، افراد در معرض خطر بیماری، راه های پیشگیری آموزش عملی رعایت بهداشت فردی با تاکید بر نحوه صحیح شستشوی دست، شناخت گروه های دارای اولویت واکسن، راه های پیشگیری از کرونا، اقدامات مورد نیاز در زمان بروز احتمالی آنفولانزای پرندگان توضیحاتی بیان کرد.
در بخش دیگری از نشست شاهرخی فر کارشناس تغذیه شبکه به آموزش تغذیه و بهبود شیوه زندگی سالم، آشنایی با مفاهیم و اصول تغذیه سالم، انواع گروه های غذایی و اصلاح الگوی مصرف نمک، قند و چربی پرداخت.
مهندس بهجتی مسئول بهداشت محیط شبکه نیز در این جلسه بر لزوم اجرای برنامه آموزش خانوار در برابر بلایا (دارت)، اجرای برنامه مدیریت بحران و بلایا، داشتن آمادگی قبل از بروز بحران، تهیه کیف اضطراری سخنرانی کرد.
انتهای پیام /
کدخبرنگار: ۷۷۰۰ س ع