عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر: بهترین تقدیر از حوزه بهداشت و درمان رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی است

احمد آخوندی در آئین تجلیل از تلاش کارکنان بهداشت و درمان در مقابله با کرونا با تقدیر از همکاری خوب مردم و مسئولین اظهار داشت: از زحمات و تلاش‌های همه مسئولین و همشهریان به ویژه خیران، سازمان‌ها و موسسات مردم نهاد، گروه‌های جهادی، بازاریان و اصناف و تمام کسانی که در این روزهای سخت در کنار کادر بهداشت و درمان از هیچ تلاشی برای پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا دریغ نمی‌کنند قدردانی می‌کنم.
وی افزود: یکی از راهکارهای مناسب برای قدردانی از تلاش و ایثارگری‌های شبانه‌روزی کادر بهداشت و درمان، اجرای صحیح طرح فاصله‌گذاری اجتماعی، خود مراقبتی و ماندن در خانه است و مردم می‌توانند با رعایت این اصول، گام مهمی در قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا بردارند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر با تقدیر از خبرنگاران و اصحاب رسانه در آگاهی بخشی به جامعه و انتشار اخبار درست، خاطرنشان کرد: انتظار ما این است که اصحاب رسانه نه‌تنها در تولید خبر بلکه در عرصه تولید محتواهای چندرسانه‌ای و آموزشی نیز ورود کرده و ما را یاری دهند.

تلاش کارکنان بهداشت و درمان تداعی‌گر صحنه‌های دوران دفاع مقدس


امام جمعه بندر دیّر نیز در این آیین گفت: تلاش همه کارکنان بهداشت و درمان برای حفظ سلامتی مردم تداعی‌گر صحنه‌های دوران دفاع مقدس است.
حجت‌الاسلام سید علی حسینی بابیان اینکه نجات جان و پاسداری از عقیده مردم از جایگاه بالایی برخوردار است، افزود: شفابخش حقیقی خداوند است و پزشکان و پرستاران هم مجرای فیض الهی هستند.
وی تاکید کرد: مردم شهرستان دیر همان‌گونه که قبلاً مسائل بهداشتی را خوب رعایت کرده‌اند، اکنون نیز با ادامه این همکاری یاریگر حوزه بهداشت و درمان باشند.
فرمانده سپاه سیدالشهدا شهرستان دیر نیز اظهار کرد: کادر بهداشت و درمان در خط مقدم مقابله با ویروس کرونا و جهادگران و مدافعان و سفیران سلامت هستند.
سرهنگ ایرج سلیمانی بیان داشت: این قشر از جامعه بااحساس مسئولیت و با تمام توان و برای رضای خدا در چند ماه گذشته برای سلامتی مردم پای کار بودند و جمعی از این عزیزان به فیض شهادت نائل آمدند.
وی افزود: شیوع ویروس منحوس کرونا در جامعه، ارزش وجودی فرشتگان نجات را بیش از گذشته عیان کرده است و امروز تمام اقشار از مسئولان تا مردم قدردان ایثار و تلاش مدافعان سلامت هستند.
وی اضافه کرد: هر شهروند می‌تواند برای قدردانی از تلاش و ایثارگری‌های کادر بهداشت و درمان، با ماندن در خانه سهم خود را در این زمینه و مبارزه با شیوع کرونا به شکل مطلوب ادا کند.
انتهای پیام/ ح.ن ۳۰۵۰