عمومی | دانشگاه علوم پزشکی همدان

باید یاد بگیریم با کرونا زندگی کنیم


رییس دانشگاه با بیان اینکه کرونا تا دو سال آینده با ما همراه خواهد بود و باید زندگی با کرونا را یاد بگیریم گفت: کرونا موجب توسعه الکترونیک می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری وب دا در همدان، دکتر رشید حیدری‌مقدم در مجمع بسیجیان استان همدان با بیان اینکه کشورهایی که از کرونا جان سالم به در می‌برند از نظر اقتصادی، اجتماعی و سلامت از سایر کشورها پیشروتر خواهند بود گفت: بزرگترین دستاورد کرونا نزدیک کردن بشریت به خدا بود و معادلات به سمت دین و معنویت تغییر کرد.

رییس دانشگاه با بیان اینکه تمام کشورهایی که لاف قدرت می‌زدند در مقابله با کرونا کاری از پیش نبردند، افزود: کشورهایی ما را از نظر سلامت پایین می‌دانستند، این در حالی است که ما اکنون ۸۲ میلیون نفر را از طریق سامانه سیب مانیتور می‌کنیم.

وی با بیان اینکه تبعیض نژادی در آمریکا وجود داشت اما در ایام کرونا عیان شد تصریح کرد: ۴۰ میلیون بیکار در آمریکا نمایان شده که این موضوع نشان می‌دهد این کشور چه وضعیتی دارد.

دکتر حیدری‌مقدم با بیان اینکه اگر ساختار و حکومتی نتواند خود را با وضعیت موجود تطبیق دهد، در دنیا جایی ندارد بیان کرد: بخواهیم یا نخواهیم دو سال با این ویروس درگیریم اما باید یاد بگیریم چگونه با این ویروس زندگی کنیم.

وی با بیان اینکه سختی جنگ و درگیری با کرونا از جنگ تحمیلی نیز سخت‌تر است تاکید کرد: جنگ‌های بعدی نیز نرم‌افزاری است بنابراین باید مقابله با آن را بیاموزیم.

رییس دانشگاه با بیان اینکه یکی از اتفاقات خوب کرونا توسعه تجارت الکترونیک است تصریح کرد: محققی از دانشگاه هاروارد تحقیقاتی داشته که نشان می‌دهد کرونا موجب از بین رفتن ۷۰ درصد مشاغل می‌شود بنابراین باید همه به سمت توسعه IT حرکت کنند.

وی با بیان اینکه کشورهایی که صدای توسعه و بستر IT را نشناسند، کشور فقیری خواهند بود بیان کرد: باید نگاهمان را به مدیریت و اقتدار ملی تغییر دهیم، اگر نتوانیم بازار، اقتصاد و کف بازار را مدیریت کنیم و تجاری‌سازی و الکترونیک نداشته باشیم، عقب خواهیم ماند.

دکتر حیدری‌مقدم با بیان اینکه از این پس دانشگاه‌های ما مجازی می‌شوند یادآور شد: دانشگاه‌های ما باید بتوانند مجازی پیش روند و در این مدت زمان کوتاه اتفاقات خوبی افتاده است.

وی با اشاره به سامانه سیب خاطرنشان کرد: در هیج جای دنیا این پتانسیل وجود ندارد زیرا ما از طریق این سامانه ۸۲ میلیون نفر را مدیریت می‌کنیم و همه اطلاعات و جزییات سلامت افراد در این سامانه قابل رویت است.

رییس دانشگاه با بیان اینکه جمهوری اسلامی اقتدارش بر مبنای شعار نبوده و مبتنی بر کار بنیادی است گفت: اگر از این وضعیت عبور کنیم در کنترل بیماری کرونا هیچ کشوری اندازه ما موفق نبوده است‌.

وی گفت: در کشور ما به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر ۲۱۷ نفر مبتلا به کووید ۱۹ بوده در حالی که در استان همدان ۶۷ نفر مبتلا شده‌اند.

*با تمام توان از سلامت مردم دفاع می کنیم

دکتر حیدری‌مقدم بیان کرد: اطمینان داشته باشید ما در حوزه سلامت با تمام توان از سلامت مردم دفاع می‌کنیم و کوچکترین کم کاری نخواهیم داشت.

وی در پایان ضمن درخواست از همه مردم مبنی بر اینکه این بیماری را جدی بگیرید افزود: نباید حساسیت جامعه را کاهش دهیم بلکه باید ماسک، شستشوی دست و فاصله‌گذاری اجتماعی همواره مدنظر قرار گیرد تا با این سه مورد بر ویروس غلبه کنیم. /ع