کنفراس ها | سیویلیکا

انتشار مقالات نخستین همایش ملی علوم و صنایع غذایی

مقالات نخستین همایش ملی علوم و صنایع غذایی در تاریخ ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ در پایگاه سیویلیکا نمایه و منتشر شد. این رویداد در تاریخ ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ توسط دانشگاه علمی کاربردی قند کرج و تحت حمایت سیویلیکا در شهر کرج برگزار شده است.در این رویداد ۵۵ مقاله شامل ۴۱۳ صفحه ارائه شده است.بر اساس تحلیل اولیه انجام شده، مقالات این دوره از کنفرانس عمدتا در موضوعات زیر ارائه شده است:
- استویا
- مواد غذایی
- کیک
- نگهداری مواد غذایی
- جایگزینی ساکارز
- بیوسنسورهای میکروبی
- ایمنی غذایی
- استویوزید
- شیرین کننده طبیعی
- پروبیوتیک




لیست و عناوین مقالات نمایه شده از نخستین همایش ملی علوم و صنایع غذایی به صورت زیر می باشد:
۱. مروری بر ویژگیهای ضد میکروبی برخی اسانسهای گیاهی در مواد غذایی
۲. Antibiotic residues in food and drinking water and food safety regulations
۳. میدان مغناطیسی پالسی و نقش آن در استرلیزاسیون و نگهداری مواد غذایی
۴. میدان الکتریکی پالسی و کاربردهای آن در مواد غذایی
۵. شیرین کننده های جایگزین و محلول های حجم دهنده در تولید شکلات
۶. بررسی ویژگیها و کاربرد برخی از شیرین کننده های جایگزین شکر در صنعت مواد غذایی
۷. مروری بر کاربرد نانو حسگرها در کشاورزی و مواد غذایی
۸. بررسی اثر میزان پکتین و استویا بر ویژگی های حسی و ویکسوزیته مربای رژیمی
۹. اثر عصاره آبی و متانولی پوست میوه و برگ نارنج (Citrus aurantium L.) روی دوباکتری اشرشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس در دماهای مختلف
۱۰. بررسی خصوصیت کاهش کلسترول پروبیوتیک های جدا سازی شده از محصولات لبنی سنتی موجود در موسسه بیوتکنولوژی غرب و شمالغرب کشور
۱۱. کاربرد مایکروویو برای کمک به استخراج پکتین از پسماندهای گیاهی مختلف
۱۲. بیوسنسورها به عنوان یک ابزار جدید برای تشخیص پاتوژنهای غذایی
۱۳. مروری بر بررسی تاثیر فیلم حاصل از ژلاتین ماهیان با استفاده از عصاره گیاه خرفه بر کیفیت سوسیس ماهی
۱۴. بررسی بسته بندی مواد غذایی و سیستم های نانویی مورد استفاده در آن
۱۵. بیوسنسورها به عنوان یک ابزار جدید برای تشخیص پاتوژن های غذایی
۱۶. مروری برکاربرد لیپاز در صنعت کیک
۱۷. مروری بر کاربرد آرد های کامپوزیت در بیسکویت ،کوکی و کیک
۱۸. بررسی قابلیت کاربرد اسپیرولینا در صنایع غلات
۱۹. اثر آویشن به عنوان یک ماده ی نگهدارنده بر روی انواع گوشت و فراورده های گوشتی
۲۰. مروری بر پارامترهای موثر بر بهبود خواص عملکردی و تغذیه ای پنیر فراوری شده
۲۱. استفاده از تکنیک الایزا جهت ارزیابی آفلاتوکسین M۱ در شیر خام
۲۲. مروری بر ویژگیهای کیفی، شیمیایی و تغذیه ای آبمیوه های مخلوط سین بیوتیک و پری بیوتیک ها در طول زمان نگهداری
۲۳. شیر عملگرا
۲۴. تولید بستنی کم کالری از طریق جایگزینی خامه با پودر اگزوکارپ هندوانه آجیلی و بررسی تاثیر آن بر ویژگی های ارگانولپتیکی بستنی
۲۵. بررسی نانو مواد مورد استفاده در صنایع غذایی
۲۶. مروری بر تاثیر آنتی اکسیدانهای طبیعی (عصاره و نانو عصاره) بر پایداری اکسیداتیو روغن های گیاهی
۲۷. بررسی فیتوشیمیایی نوشابه تخمیری کامبوچای برگ به وآویشن
۲۸. استانداردها و نقش آنها در کیفیت محصولات غذایی
۲۹. مروری بر شیوع آفلاتوکسینM۱ در فرآورده های لبنی در ایران
۳۰. بررسی تاثیر فرآیند اکستروژن بر میزان ویتامینE,B۲,D در غلات صبحانه بر پایه برنج و گندم
۳۱. لزوم توجه به وجود زهرابه های قارچ های بذر زاد در مواد اولیه غذایی گیاهی
۳۲. بررسی اثر تغذیه بر یادگیری و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان
۳۳. شناسایی منابع آنتی اکسیدانی از ضایعات مواد غذایی
۳۴. بررسی راهکارهای بهبود تغذیه کودکان و ارائه روش های حل این معضل
۳۵. مکانیابی مناطق دارای پتانسیل برای کشت محصولات ارگانیک مطالعه موردی: شهرستان رودبار
۳۶. مروری بر جایگزین های شکر در محصولات بیکری
۳۷. بررسی و مقایسه رنگهای خوراکی زرد طبیعی و مصنوعی
۳۸. مروری بر اثر افزودن هیدروکلوئید زانتان به فراورده های فاقد گلوتن
۳۹. ارزیابی باقی مانده آنتی بیوتیک سولفونامید در پوست مرغ
۴۰. تولید پاستیل رژیمی بر پایه شیره خرما و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی آن
۴۱. Development and Evaluation of Probiotics Non-Dairy Beverages: A Review
۴۲. فساد اکسیداتیو روغن خام آفتابگردان در طول مدت ذخیره سازی در مخازن بندرامام خمینی (ره)
۴۳. تاثیر غلظت های مختلف افزودن صمغ دانه ریحان و دانه شاهی بر روی بار میکربی کل کیک در طی زمان نگهداری
۴۴. بهینه سازی استخراج ترکیبات غنی از فنل از لوبیا قرمز با استفاده از روش سطح پاسخ
۴۵. شناسایی نقاط بحرانی در خط تولید رب گوجه فرنگی و ارائه راهکارهای مناسب جهت کنترل آلودگی میکروبی
۴۶. بررسی و شناسایی بهترین روش های حفظ ارزش های غذایی محصولات
۴۷. مروری بر فرمولاسیون، تولید و بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی سبوس برنج
۴۸. بررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره گل گاوزبان ایرانی ( Echium (amoenum L. و ختمی سیاه (Althaea rosea var. nigra) تهیه شده با روش خشک کن انجمادی
۴۹. بررسی اثر جایگزینی قند استویوزید با ساکارز درمحصولات غذایی
۵۰. بررسی اثرجایگزینی ساکارز با شیرین کننده استویوزید در موادغذایی
۵۱. بررسی پروفایل بافت کیک یزدی تولید شده با شیرین کننده گزو
۵۲. مروری بر کاربرد پایدارکنند و غلیظ کننده هادر مواد غذایی لبنی،آشامیدنی وفراورده های گوشتی
۵۳. مروری بر تاثیر جایگزین های چربی و روغن پالم بر ویژگی های حسی،رنگ،ذوب و سختی بستنی شیری
۵۴. مروری برکاربردفشارهیدرو استاتیک بالادر فراوری دانه گندم و برنج و تاثیر آن بر فعالیت مخمر ساکارومایسس سرویزیه
۵۵. مروری بر کاربرد هیدروکلوئیدها در فرمولاسیون مواد غذایی رژیمی