عمومی | مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان غربی

افزایش عیار قند ۹درصدی در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال ۹۷ چغندر قند استان آذربایجان غربی

افزایش عیار قند ۹درصدی در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال ۹۷ چغندر قند استان آذربایجان غربی

در وبینار روسای مراکز با دکتر زارع قائم مقام معاون وزیر ، ریاست مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی آذربایجان غربی با اعلام این خبر گفت: میانگین عیار قند چغندر قند استان در سال ۱۳۹۷ به ۸۲/۱۵ بوده که این رقم در سال ۹۸ به ۷۲/۱۷ درصد رسیده است.

به گزارش روابط عمومی مرکز دکتر رضایی با اعلام این خبر افزود: با اجرا طرح تحولی دریاچه ارومیه در سالهای اخیر کاهش مصرف آب در محصولات زراعی و باغی بین ۳۰ تا ۵۰ درصد می تواند کاهش یابد. بطوریکه در محصول چغندر از ۱۱هزار متر مکعب به ۷ هزار متر مکعب، سیب از ۱۱ هزار به ۷۰۰۰ متر مکعب و درختان هسته دار از ۸۰۰۰ به ۵۰۰۰ و یونجه از ۱۲هزار به ۴۰۰/۶متر مکعب رسیده است.