رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: حفظ فاصلهگذاری اجتماعی مهمترین نکته برای پیشگیری از انتقال ویروس در محیط کار است
ماریا خویش دوست در گفتگوی با روابط عمومی شبکه بهداشت درمان دشتستان اظهار داشت: کارکنان ادارات برای کاهش انتقال کووید ۱۹، فاصلهگذاری اجتماعی (فیزیکی) را باید رعایت کنند.
وی افزود: حفظ فاصلهگذاری اجتماعی مهمترین نکته برای پیشگیری از انتقال ویروس در محیط کار است و رعایت برخی نکات برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا در این شرایط ضروری است.
خویش دوست تصریح کرد: بانکها و اداراتی که بار مراجعات زیادی در طول روز دارند باید اقدامات اساسی جهت پیشگیری و کنترل این بیماری انجام دهند و رعایت فاصلهگذاری اجتماعی (فیزیکی) مهمترین راه پیشگیری از کرونا است و باید جدی گرفته شود.
وی تصریح کرد: از اواسط اسفندماه سال گذشته، با اجرای طرح فاصلهگذاری اجتماعی، علاوه بر مردم، ادارات نیز با به اجرا گذاشتن طرح استفاده از دوسوم کارکنان خود، نقش موثری در پیشگیری از این بیماری داشتهاند.
خویش دوست اظهار کرد: کارمندان ادارات باید پروتکلها و توصیههای بهداشتی در محل کار خود را رعایت و در صورتی که بیمار هستید باید در خانه بمانید و از رفتن به محل کار اجتناب نمایند.
وی همچنین گفت: کارکنان ادارات در صورت داشتن اربابرجوع در اتاق و شلوغ بودن اتاق کار، حتماً باید از ماسک استفاده کنند و سطوحی را که همواره با آنها در تماس هستند، مرتب ضدعفونی نمایند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان تاکید کرد: کارکنان باید اصول بهداشتی را در محل کار و در هنگام شستن دست، عطسه و سرفه رعایت کنند و از خوردن غذاهای اشتراکی پرهیز و مواد غذایی مشترک مانند قند و بیسکویت استفاده نکنند.
وی تصریح کرد: اقدامات بهداشتی عمومی، نظیر بهداشت دستها، آداب سرفه و عطسه و پاکسازی محیط خانه، اقدامات عمومی بنیادینی هستند که باهدف مراقبت از افراد در مقابل آنفولانزای فصلی و سایر ویروسهای تنفسی انجام میشوند.
خویش دوست خاطرنشان کرد: در زمان گسترش کووید ۱۹ بهکارگیری اقدامات بهداشتی و رعایت پروتکلهای بهداشتی اعلامشده توسط وزارت بهداشت در جامعه موثر است و استفاده از این اصول، به پیشگیری و کنترل گسترش هرگونه بیماری عفونی تنفسی از جمله کووید ۱۹ کمک خواهد کرد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان اظهار کرد: از ابتدای شیوع بیماری کرونا در کشور و شهرستان، مراقبین سلامت و بازرسان بهداشت محیط با مراجعه به ادارات شهرستان، آموزشهایی در خصوص راههای انتقال، پیشگیری و گندزدایی را به کارکنان آموزش دادهاند.
وی همچنین بیان کرد: تاکنون بیش از ۵۰ درصد از ادارات شهرستان دشتستان رابط سلامت خود را جهت آموزش و پیگیری افراد مشکوک و بیمار کووید – ۱۹ که به مراکز ۱۶ ساعته مراجعه کردهاند، به شبکه بهداشت و درمان معرفی کردهاند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان خاطرنشان کرد: شرح وظایف این رابطین برای تمامی ادارات طبق بخشنامهای ارسالشده و با تشکیل گروه مجازی توسط واحد آموزش و ارتقای سلامت با این ادارات لینک و تمامی آموزشهای و مطالب جدید به آنها ارائه میشود و تمامی این ادارات طبق چکلیست توسط مراقبین سلامت و بازرسان بهداشت محیط در خصوص چگونگی عملکرد آنها در مقابل بیماری کرونا نظارت میشوند.
انتهای پیام/س.غ- ۳۰۳۰