عمومی | پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران

سرپرستان پژوهشکده های مهندسی نفت و توسعه فرآیند های شیمیایی منصوب شدند.

دکتر محمد رضا امیدخواه رئیس پژوهشگاه شیمی ومهندسی شیمی ایران با صدور احکامی آقای دکتر مرتضی مافی و خانم دکتر شعله حمزه زاده را به ترتیب به عنوان سرپرستان پژوهشکده های مهندسی نفت و توسعه فرآیندهای شیمیایی منصوب نمود.



به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه در احکام دکتر امیدخواه خطاب به دو سرپرست پژوهشکده ها آمده است. بدیهی است انتظارات اینجانب به شرح ذیل: نظارت بر حسن اجرای وظایف اعضای هیات علمی پژوهشکده، همکاری مستمر با معاونت های پژوهشی و فناوری و شرکت در جلسات مربوطه، ایجاد ارتباط با صنایع در خصوص انجام پروژه های تقاضا محور، تدوین برنامه و گزارش های سالیانه پژوهشکده و رسیدگی به امور آموزشی و پژوهشی دانشجویان پژوهشکده اعلام می گردد که بر همین اساس مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

رئیس پژوهشگاه همچنین طی نامه ای از زحمات و خدمات ارزشمند آقایان: دکتربابک مختارانی و دکتر روح الله فیروزی روسای سابق دو پژوهشکده مذکور قدردانی نمود.