عمومی | دانشگاه تهران

بعد از بیست و سه سال، کتاب شعر تازه‌ای از دکتر شفیعی کدکنی منتشر شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، این مجموعه که شامل پنج دفتر شعر با نام‌های «زیر همین آسمان و روی همین خاک»، «هنگامه شکفتن و گفتن»، «از همیشه تا جاودان»، «شیپور اطلسی‌ها» و «در شب سردی که سرودی نداشت» است، دربرگیرنده سروده‌های بعد از «هزاره دوم آهوی کوهی» است که در سال ۱۳۷۶ منتشر شده بود.
دکتر شفیعی کدکنی ، علاوه بر بیش از پنجاه سال تدریس در دانشکده ادبیات دانشگاه تهران و نشر تالیفات ارزشمند پژوهشی و آموزشی، از مطرح‌ترین چهره‌های شعر معاصر فارسی است که زبان و نگاه ویژه وی، باعث شده است اشعارش مورد استقبال ویژه اهل شعر قرار گیرد و بسیاری از شعرهایش، جزو ضرب المثل‌های مشهور زبان فارسی قرار گیرد.
‌گفتنی است از دکتر شفیعی کدکنی‌، علاوه بر مجموعه‌های شعر، تاکنون کتاب‌های ارزشمندی در حوزه پژوهش و نقد شعر منتشر شده است که از جمله می‌توان به: «صور خیال در شعر فارسی» (مروارید، ۱۳۵۰)، «موسیقی شعر فارسی» (توس، ۱۳۵۸)، «ادوار شعر فارسی از مشروطه تا سقوط سلطنت» (سخن، ۱۳۸۰)، «زمینه اجتماعی شعر فارسی» (اختران، ۱۳۸۶)، «با چراغ و آینه» (سخن، ۱۳۹۰) و «رستاخیز کلمات» (سخن ،‌۱۳۹۱) اشاره کرد. سال گذشته نیز تصحیح و پژوهش ارزشمندی از «تذکره الاولیاء » عطار نیشابوری از این استاد برجسته منتشر شد. «طفلی به نام شادی» را انتشارات سخن در ۴۱۸ صفحه منتشر کرده و از امروز در دسترس خوانندگان علاقمند خواهد بود.

‌‌‌