عمومی | دانشگاه علوم پزشکی مشهد

ستاد توسعه فناوری‌های سلول‌های بنیادی تاکنون در ۲۲ استان کشور دایر شده است

دبیر ستاد توسعه علوم فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه نباید از ظرفیت سرمایه‌گذاران در حوزه سلامت غافل شویم، گفت: ستاد توسعه فناوری‌های سلول‌های بنیادی تاکنون در ۲۲ استان کشور از جمله خراسان رضوی دایر شده است.

به گزارش وب دا، دکتر امیرعلی حمیدیه در نشست شورای استانی ستاد توسعه فناوری‌های سلول‌های بنیادی خراسان رضوی، اظهار کرد: ستاد توسعه فناوری‌های سلول‌های بنیادی تاکنون در ۲۲ استان کشور از جمله خراسان رضوی دایر شده و این استان با ۶ دانشگاه علوم پزشکی برنامه‌های بسیارخوبی را با مدیریت دانشگاه علوم پزشکی مشهد که مدیریت این ستاد را بر عهده دارد صورت داده است.

وی افزود: خواسته ما در جهت اجرای طرح‌ها و پروژه‌های پژوهشی که موثر در امر بهداشت و درمان بوده این است که این ایده‌ها تنها به ثبت خلاصه نگردد و جهت اجرایی و عملیاتی کردن آن‌ها با سازمان غذا و دارو در تعامل باشند.

دبیر ستاد توسعه علوم فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه خواستار افزایش همکاری‌های بین‌دانشگاهی در سطح استان‌ها در جهت توسعه سلول‌های بنیادی هستیم ، خاطرنشان کرد: رئیس دانشگاه و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مرکز استان به عنوان رئیس و دبیر ستاد توسعه فناوری‌های سلول‌های بنیادی آن استان منصوب شده‌اند و می‌خواهیم با استفاده حداکثری از ظرفیت‌های دانشگاهی رشد و توسعه قابل توجهی در حوزه‌های علمی، فناوری، پژوهشی، بنیادی، درمانی و غیره داشته باشیم.

دکتر حمیدیه تصریح کرد: محدودیتی در انتخاب اعضای ستادهای استانی وجود ندارد و از فردی که از توانایی و ظرفیت‌ بالایی در حوزه‌های مختلف برخوردار است بهره‌مند خواهیم شد و اینگونه نیست که تمامی اعضا فقط از دانشگاه‌های علوم پزشکی باشند‌.

وی تاکید کرد: راهبری‌ها متناسب با نیاز بازار بوده و در کنار آن به شناسایی فعالان و ظرفیت‌ها به‌طور ویژه توجه شده است و در راستای توسعه راهبردی فعالیت‌های علمی از حداکثر توان و ظرفیت موجود بخش‌های دولتی، غیردولتی و خصوصی بهره خواهیم برد.

برنامه‌های قابل توجهی در ستاد توسعه علوم فناوری‌های سلول‌های بنیادی خراسان رضوی به مرحله اجرا درآمده است

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست اظهار کرد: برنامه‌های قابل توجهی در ستاد توسعه علوم فناوری‌های سلول‌های بنیادی خراسان رضوی به مرحله اجرا درآمده و در این مسیر حمایت‌های استاندار و رئیس ستاد توسعه علوم فناوری‌های سلول‌های بنیادی استان را به‌خوبی شاهد بوده‌ایم.

دکتر محسن تفقدی خاطر نشان کرد: خراسان رضوی می‌تواند به یکی از قطب‌های اصلی کشور در بحث سلول‌های بنیادی تبدیل شود، اگر حمایت لازم و کافی باشد، هرچند که در حال حاضر هم نام این استان به برکت امام هشتم(ع) در حوزه‌های مختلف بهداشت و درمان همچون مبارزه با ویروس کرونا به‌خوبی می‌درخشد.

{jcomments on}