بازرسی بهداشتی 100 درصدی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی حساس شهرستان آوج
در کشیک نوروزی سال 1397 تیم های بازرسی بهداشت محیط شهرستان آوج 526 بار مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی حساس را مورد بازرسی قرار دادند که حاکی از پوشش 100 درصدی است.
صفر فیض الهی، مدیر شبکه بهداشت - درمان شهرستان آوج با اعلام این خبر، ادامه داد: با شروع سفرهای نوروزی، تیم های بازرسی بهداشت محیط این شهرستان بر اساس برنامه ریزی انجام شده از روز 15 اسفند 1396 تا روز 15 فروردین 1397 این تعداد بازرسی را به ثبت رساندند.
محمد ابراهیم غمخواه، کارشناس بهداشت محیط شهرستان آوج نیز به بازدید 96 موردی از سامانه های آب رسانی این شهرستان اشاره کرد.
این کارشناس گفت که 77 مورد نمونه برداری از منابع آب و استخر شنا، تعداد 550 مورد کُلرسنجی از منابع آب و 72 مورد سنجش میزان روغن، دما، بارمیکروبی و شوری در مراکز توزیع مواد غذایی به کمک تجهیزات قابل حمل، از دیگر اقدامات بود.