رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر خبر داد: بیماریابی کرونا با راهاندازی مراکز ۱۶ ساعته در شهرستان دیّر افزایشیافته است
احمد آخوندی در اولین نشست شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان دیّر اظهار داشت: یکی از استراتژیهای مهم مقابله با کرونا فعالسازی و راهاندازی مراکز ۱۶ ساعته بود که در شهرهای دیّر و بردخون راهاندازی و علاوه بر بیمارستان، کار بیماریابی و نمونهبرداری از موارد مشکوک را انجام میدهد.
ویزیت ۶۰۰ بیمار با علائم تنفسی
همراهی مردم در مقابله با کرونا ضروری است
اجرای کامل پروتکلهای بهداشتی در مساجد
وی با اشاره به کاهش بار مراجعه به بیمارستانها با راهاندازی مراکز ۱۶ ساعته افزود: این کار باعث شد که بار مراجعه به بیمارستانها کاهش پیدا کند و افرادی که دارای علائم خفیف بیماری بوده و یا در معرض تماس با مورد مثبت قرار داشته و حتی فاقد علائم باشد در مرحله اول و قبل از عود بیماری، شناسایی و تحت درمان و مراقبت قرار گیرد و در واقع باعث افزایش سرعت بیماریابی شده است.
وی اضافه کرد: تاکنون ۶۰۰ مورد بیمار با علائم تنفسی در مراکز ۱۶ ساعته توسط پزشکان ویزیت که ۵۲ مورد بستری، دو مورد درمان سرپایی و ۶۵ مورد نمونهبرداری کرونا انجامشده است.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر با تاکید بر رعایت فاصلهگذاری اجتماعی گفت: عدم رعایت فاصلهگذاری اجتماعی در هر نوع مراسمی موجب شیوع گسترده ویروس کرونا خواهد شد لذا از عموم مردم تقاضا میکنم از برگزاری مراسمهای دورهمی، جشن تولد، عروسی، ختم و هرگونه تجمع جدا خودداری کنند.
وی تصریح کرد: شهروندان با اجتناب از سفرهای غیرضروری به مناطق با شیوع بالا اجتناب کرده و ضمن رعایت اصول بهداشتی و فاصله اجتماعی با قرنطینه خانگی از گسترش ویروس کرونا و ابتلا به آن پیشگیری کنند.
فرماندار شهرستان دیر نیز در این نشست با تقدیر از تلاشها و فعالیتهای کادر بهداشت و درمان در راستای مقابله با بیماری کووید ۱۹ گفت: همراهی مردم در مقابله با کرونا ضروری است و پرهیز از ایجاد و حضور در تجمعات از راهکارهای اصلی پیشگیری از شیوع کرونا است.
کریم علیحسنی با اشاره به بازگشایی مدارس تصریح کرد: رعایت فاصله اجتماعی، گندزدایی و ضدعفونی مدارس در دستور کار مسئولین مربوطه قرار گیرد.
وی افزود: افزایش تعداد موارد بیماریابی فعال در مراکز ۱۶ ساعته سبب کاهش تعداد بیماران بستری در بیمارستان و نیز کاهش تعداد مرگومیر افراد میشود چون بیماران در اولین روزهای ابتلا به بیماری تشخیص داده میشوند.
امام جمعه دیر نیز بابیان اینکه نماز جمعه و مساجد از همان ابتدای شیوع ویروس کرونا به توصیههای مقامات بهداشتی عمل کردند گفت: اقامه نماز جمعه و جماعات در شهرستان دیّر به منزله توقف شیوع بیماری کووید ۱۹ نیست و این مسئله با رعایت کامل پروتکلها و دستور عملهای بهداشتی و اجرای طرح فاصلهگذاری اجتماعی انجام میشود.
حجتالاسلام سید علی حسینی افزود: به هیئتامنا تمامی مساجد اعلام کردیم که اگر در مسجدی امکان اجرای طرح فاصلهگذاری اجتماعی و پروتکلهای بهداشتی نیست نماز جماعت برگزار نشود و ما از تصمیم کارشناسان شبکه بهداشت و درمان که بر اجرای کامل دستور عملها نظارت دارند، حمایت میکنیم.
انتهای پیام/ ح.ن ۳۰۵۰