عمومی | دانشگاه تهران

همکاری دو عضو هیات علمی دانشگاه تهران در تالیف کتاب انتشار فائو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از پردیس کشاورزی و منابع طبیعی ، دکتر آرمین توحیدی و دکتر مجتبی زاغری، از اعضای هیات علمی گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، با عضویت در کمیته ۲۶ نفره تالیف کتاب « اثرات زیست محیطی افزودنی‌های خوراکی در زنجیره تامین دام » که توسط سازمان فائو منتشر شده، در تدوین بخش آنزیم‌ها، فایتوبیوتیک‌ها ، ایونوفرها ، مهارکننده‌های متان و پروبیوتیک‌ها مشارکت و همکاری موثری داشتند.
هدف از تالیف این کتاب، کاهش اثرات زیست محیطی ساخت و مصرف افزودنی‌های خوراک دام بر محیط زیست است. در این دستورالعمل معیارهای مختلف اثرات زیست محیطی از صفر تا صد مورد بررسی قرار گرفته است. همچنین موضوعاتی نظیر، تاثیر کارخانه‌های تولید کننده افزودنی‌های خوراک دام در محیط زیست، نقش حمل و نقل در مصرف انرژی، تولید گازهای گلخانه‌ای و تغییرات زیست بوم، مدنظر محققان برجسته کشورهای مطرح در حوزه دامپروری و محیط زیست قرار گرفته است.

خبر مرتبط:
عضویت دو استاد دانشگاه تهران در کمیته مشورتی فنی سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد