عمومی | دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود

رییس هیات امنای صرفه جویی در معالجه بیماران عنوان کرد:

به گزارش وبدا، دکتر مهدی یوسفی رییس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران  با اشاره به اقدامات این نهاد از زمان بروز و شیوع کرونا گفت: حمایت از تولیدکنندگان داخلی بنابر دستور مقام معظم رهبری و تاکید وزیر بهداشت مورد توجه ویژه بوده است.

دکتر یوسفی در گفت و گو با فارس بیان داشت: هیات امنا نهاد عمومی غیر دولتی است که از زمان تاسیس بنیانگذار این نهاد دکتر  عباس شیبانی نقش تسهیل‌گری  را به عنوان ابزار حاکمیتی وزارت بهداشت در متعادل سازی قیمت تجهیزات پزشکی و مدیریت کمبودها بر عهده داشته است.

وی افزود: هیات امنا مسوول تامین دپوی استراتژیک ملزومات مصرفی حیاتی قلبی همچون آی سی دی و پیس میکر، اکسیژناتور قلبی، کاتتر بالن پمپ، دریچه و رینگ قلبی و ملزومات مورد نیاز پیوند همچون محلول‌های نگهداری بافت پیوندی، ست‌های جداکننده سلولی، محلول‌های ضد انعقاد و کیسه‌های نگهداری بافتی است و نیز لوازم اضطراری که مصوبه قرارگاهی داشته باشند مثل صافی دیالیز و نخ جراحی بوده است که به حمد الله و لطف خداوند و تلاش همکاران دپوی مناسبی ایجاد شد. در حال حاضر دپوی خوبی از این اقلام انجام شده است.

رییس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران گفت: خرید وسایل سرمایه‌ای به شیوه مناقصه و تجمیعی هم اقدام دیگر هیات امنا بوده است که با ایجاد رقابت بین تامین کنندگان و تولیدکنندگان و کنترل قیمت بازار و کاهش قیمت‌های تمام شده توانست فعالیت خوبی را در این زمینه ایفا کند.

وی تاکید کرد: در بحران بیماری کرونا هیات امنا در راستای اهداف وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با تامین مستمر کالاهای مورد نیاز مراکز درمانی و ارسال آن به واحدهای معاونت های بهره بردار مثل معاونت محترم درمان و بهداشت، انستیتو پاستور و دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور توانست خلاءهای تامین ملزومات و تجهیزات را تا حدود زیادی رفع کند.

دکتر یوسفی با اشاره به اینکه  ۵ هزار تخت بستری، یک هزار تخت icu و ۴۵ دستگاه سی تی اسکن و بیش از یک هزار ونتیلاتور پیش از پایان سال ۹۸ برای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تهیه و توزیع شده است، ادامه داد: بیش از۲۰ میلیون ماسک جراحی ۳ لایه و یک میلیون محلول ضد عفونی کننده و بیش از یک میلیون ماسک  ۹۵ N و سایر اقلام مصرفی  توسط هیات امنا توزیع شده است.

وی با بیان اینکه ما همواره تاکید داشته ایم که به هیات امنا باید به عنوان یک ظرفیت و فرصت نگاه کرد و خوشبختانه در بحث بیماری کرونا این موضوع به اثبات رسیده است، افزود: برای بیماری کرونا با وجود اینکه تخصیص‌های اندکی به هیات امنا داده شده بود به لطف پروردگار و با تلاش‌های شبانه روزی همکارانمان که بیش از ۶۰ روز تا  تا پاسی از شب مشغول خدمت رسانی بودند در این مجموعه توانستیم نیازهای کادر درمان را مرتفع کنیم.

وی با تاکید بر اینکه در سال ۹۸ بالغ بر ۸۵ درصد از تولیدکنندگان داخلی خرید داشته‌ایم و به عبارتی حمایت‌های لازم با خریدهای تضمینی انجام شده است، ادامه داد: حمایت از تولیدکنندگان کشورمان بنابر دستور رهبر معظم انقلاب اسلامی و تاکید وزیر بهداشت امری مهم و اساسی محسوب می‌شود که در سال گذشته کارنامه درخشانی را برای عملکرد هیات امنا به همراه داشته و انشاالله در سال ۹۹ نیز با قوت ادامه خواهد یافت.

دکتر یوسفی از وزیر بهداشت که بلافاصله پس از تشخیص اولین مورد ابتلای کووید ۱۹ دستورات لازم را صادر و  در دوران همه گیری بیماری کرونا نسبت به مدیریت جهادی بحران و ارائه راهبردهای موثر جهت ساماندهی نحوه مقابله با این بیماری اقدام کرد تشکر کرد و گفت: از تمامی همکارانمان در هیات امنای صرفه جویی ارزی و نیز سایر همکاران که به نحوی در بخشهای مختلف از جمله معاونت‌های ستاد وزارت بهداشت، واحدهای نظارتی وزارت بهداشت، وزارت اطلاعات، نیروی انتظامی، اطلاعات سپاه پاسداران، گمرک، هواپیمایی و اداره کل تجهیزات و سازمان غذا دارو  و ... نیز سپاسگزاریم که دلاور مردانه پایه کار ایستاده و ما را یاری کردند.

وی افزود: از واحدهای نظارتی همچون سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات که با درایت و دقت اسناد را بررسی کرده تا بتوانیم این رسالت بزرگ را به بهترین نحو ممکن  انجام دهیم نیز سپاسگذارم و از خداوند متعال توفیق روز افزون برای تمامی این بزرگواران خواستارم.